Lisa Marie Presley, o viață marcată de suferință! De la moartea tatălui, la sinuciderea fiului, dependența de droguri și cele 4 căsnicii ratate

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 12:37

Viața unicei fiice a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a fost una înconjurată de tragedii. Suferința i-a marcat viața încă de la vârsta de 9 ani, când tatăl ei a murit.

Lisa Marie Presley a fost singura fiică a regelui rock&roll-ului, Elvis Presley. După ce părinții ei au divorțat, pe când avea doar 4 ani, aceasta a fost nevoită să își împartă copilăria între Los Angeles și Memphis, orașe în care locuiau Priscilla și Elvis Presley. Avea 9 ani în momentul în care tatăl ei a murit.

Lisa Marie Presley, o viață marcată de tragedii și suferință

„Tăticul meu este mort”, a povestit Lisa Marie despre momentul în care Elvis a fost găsit fără viață.

După aceea, fiica lui Elvis s-a mutat definitiv cu mama ei, Priscilla Presley, în California.

Citește și: De ce l-a părăsit Priscilla Presley pe Elvis. Adevărata poveste a celui mai popular cuplu al anilor ’70

Citește și: Cum arată Priscilla Presley acum, la 76 de ani

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu Michael Jackson și Nicolas Cage

Lisa Marie a crezut că a întâlnit marea dragoste în adolescență, în persoana lui Danny Keough. Cei doi s-au căsătorit în 1988 și au rămas împreuntă timp de șase ani. Au avut doi copii, Riley și Benjamin.

În 1994, s-a măritat cu Michael Jackson, pe care îl cunoscuse în 1975, la un concert din Los Angeles. Deși păreau extrem de îndrăgostiți și pregătiți să își întemeieze o familie, cei doi și-au spus adio doi ani mai târziu.

Lisa Marie Presley a povestit pentru Rolling Stone, în 2003, că devenise obsedată de dorința de a-l salva pe Michael Jackson și credea că împreună vor putea „salva lumea”.

„Tot ce am obținut din asta (n.r. căsnicia cu Jackson) a fost o furtună îngrozitoare. Și am ieșit din ea”, spunea atunci regretata cântăreață.

Lisa Marie a spus că a devenit conștientă de problemele pe care Michael Jackson le avea cu dependența de droguri din 1995, la un an după ce s-au căsătorit, după ce artistul a leșinat pe scenă în timp ce repeta pentru un concert. Atunci i-a dat starului un ultimatum: ea sau drogurile. Nu a fost Lisa Marie cea aleasă, notează Daily Mail.

După despărțire, Lisa Marie Presley și Michael Jackson au rămas apropiați, tânăra zburând prin toată lumea pentru a-i fi alături.

În 2009, fiica lui Elvis s-a logodit cu cântărețul John Oszajca, însă s-au despărțit în momentul în care Lisa Marie l-a cunoscut pe Nicholas Cage.

Cei doi s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat doar 107 zile, Cage fiind cel care a depus actele pentru divorț.

Lisa Marie Presley, o viață marcată de suferință! De la moartea tatălui, la sinuciderea fiului, dependența de droguri și cele 4 căsnicii ratate
Lisa Marie și Nicolas Cage / Sursă foto: Hepta

Următoarea căsnicie a fost cu muzicianul Michael Lockwood, din 2006 până în 2016. Au avut împreună două fete gemene, Finley și Harper. Nașterea gemenelor a fost și momentul în care Lisa Marie Presley a început să consume opioide.

Lisa Marie Presley s-a luptat cu depedența de droguri

În anul 2019, Lisa Marie Presley spunea că se simte „recunoscătoare” că este în viață, explicând că a dus o luptă lungă cu dependența de droguri. Cântăreața spunea atunci că a început să ia opioide după nașterea gemenelor, în anul 2008.

„Poți citi asta și să te întrebi cum, după ce am pierdut oameni dragi, am căzut pradă opioidelor. A fost nevoie de o rețetă pe termen scurt pentru opioide dată de cei din spital pentru a simție nevoia de a continua să le iau”, a afirmat fiisa Priscillei Presley atunci.

Depedențele au făcut parte din viața artistei încă din copilărie. Atât tatăl ei, cât și fostul soț, Michael Jackson, au murit din cauza complicațiilor cauzate de dependeța de droguri și medicamente.

La momentul divorțului de Lockwood, Lisa Marie Presley a încercat să își țină problemele departe de ochii publicului, însă actele de divorț au scos la iveală depedența ei de cocaină.

Cântăreața a recunoscut că problemele ei au început în 2003, după ce ani la rând a fost înconjurată de persoane care s-au luptat cu tot felul de dependențe.

În adolescență, Lisa Marie a fost internată la un centru de reabilitare din Hollywood.

La un moment dat, ea a recunoscut că și-a văzut tatăl luând pumni de pastile și își amintea comportamentul lui ciudat, până la sfârșitul vieții lui.

Fiica lui Elvis: „Este dificil să treci peste aceste dependențe și să reapuci calea cea bună”

„Este dificil să treci peste aceste dependențe și să reapuci calea cea bună. În ultimii ani am văzut mult prea multe persoane pe care le-am iubit cum s-au luptat cu dependențele și au murit în mod tragic din cauza acestei epidemii”, mărturisea Lisa Marie Presley.

Fiica lui Elvis Presley zicea că terapeuta ei i-a zis: „Nu știu cum de încă ești în viață”.

În urma divorțului de Lockwood, Lisa Marie a pierdut temporar custodia fiicelor ei, care au locuit cu Priscilla o perioadă.

În 2017, cântăreața a recunoscut că a abuzat de cocaină, opioide și alcool.

Lisa Marie Presley a mărturisit atunci că a fost nevoită să se interneze în clinici de realibitare de mai multe ori.

Cântăreața a dezvăluit că, în ultimul an al căsniciei cu Lockwood, nu se putea opri și consuma în mod abuziv cocaină.

Lisa Marie Presley și-a pierdut fiul. Benjamin s-a sinucis la vârsta de 27 ani

În anul 2020, Lisa Marie Presley aproape s-a retras complet din lumea publică, după moartea fiului ei, Benjamin, care s-a sinucis.

În momentul în care și-a luat viața, Benjamin, avea în oragnism cocaică și alcool.

Tânărul s-a împușcat, în timp ce se afla în casa familiei din Calabasas, după o ceartă cu iubita lui, Diana Pinto.

Benjamin mai încercase să își ia viața în urmă cu șase luni și a fost dus la reabilitate de de patru ori, însă niciodată nu s-a recuperat complet.

„Frumosul meu înger. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine”

„Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta”, a fost unul din mesajele pe care Lisa Marie le-a scris după moartea fiului ei, Benjamin.

„Pot să înțeleg de ce oamenii își doresc să te evite odată ce ți se întâmplă o tragedie teribilă. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai mare coșmar al său”, a scris cântăreața într-un eseu publicat de People.

În același eseu, Presley spunea că fiul ei îi amintea de Elvis.

„Era atât de asemănător bunicului său încât mă speria”, a scris ea adăugând că „m-a făcut să îmi fac mai multe griji pentru el decât aș fi făcut-o în mod normal”.

După moartea lui Benjamin, Lisa Marie Presley s-a întors la primul ei soț, Danny Keough.

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani

Lisa Marie a murit, joi, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Michael Jackson a fost găsită inconștientă de una din angajatele ei, iar fostul soț al cântăreței, Danny Keough i-a oferit primul ajutor până la sosirea paramedicilor. Ajunsă la spital, Presley a fost declarată decedată.

Mesajul Priscillei Presley, mama regretatei Lisa Marie Presley

Priscilla Presley a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunța vestea morții fiicei sale.

„Cu inima grea trebuie să vă dau devastatoarea veste că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit”, a scris fosta soție a lui Elvis Presley.

„A fost cea mai puternică, pasionată și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Vă rugăm să ne oferiți intimitate în timp ce încercăm să trecem peste această pierdere dificilă. Vă mulțumim pentru iubirea și rugăciunile voastre. Momentan nu vom face alte comentarii”, a anunțat Priscilla Presley.

Citește și: Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani

Citește și: „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lisa Marie Presley.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter