Lili Sandu, despre cum s-a schimbat relația dintre ea și Silviu Țolu după ce au devenit părinți: „Nu mai eram noi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 16:20

Lili Sandu (43 de ani) și Silviu Țolu (30 de ani) formează un cuplu din vara anului 2015. Perechea are împreună un fiu, Thomas Jay Cristian, în vârstă de un an și jumătate.

Lili Sandu, despre cum s-a schimbat relația dintre ea și Silviu Țolu după ce au devenit părinți: „Nu mai eram noi”

„Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, copilul e pe primul loc. Tu, ca femeie, te duci în jos. Aștepți ca lucrurile să revină la normal. Ești atât de obosită și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea. Am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr, efectiv uitam. Sau aveam momente când ziceam: «Astăzi trebuie să se întâmple». Nu aveam energie și mă gândeam: «Doamne, intru acum și spăl claia asta de păr, până îl usuc… Mai bine lasă-l acolo în coc»”, a povestit Lili Sandu în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs”, a completat.

„Au fost multe momente în care ne-am certat din cauza asta, eram atât de dezechilibrată… epuizarea asta fizică și psihică își spune cuvântul. Eram foarte irascibilă. Eram foarte ordonată cu viața mea înainte de copil. Disciplinată, mâncam foarte bine, nu pierdeam nopțile. După naștere, mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, o femeie încercănată. Nu simțeam, nu aveam necesitatea, dorința, să mă exprim în intimitate. Asta se reglează în timp, ajungi să te obișnuiești cu statutul de mamă. Am revenit la normal cu ajutorul familiei, al lui Silviu, al mamei”, a mai povestit actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Citește și: Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Citește și: Cum a revenit Lili Sandu la greutatea de dinaintea sarcinii

Citește și: Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

Deși s-au logodit în mai 2019, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani, Lili și Silviu nu se grăbește să ajungă la altar.

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă”, a declarat Lili Sandu, pentru Click!.

„Dacă m-aș mărita, mi-ar plăcea să am o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-aș fi dorit să pot, dar nu sunt așa!”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter