Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu se căsătoresc

De Unica.ro, pe

Lili Sandu a dezvăluit motivul pentru ca nu se căsătorește cu logodnicul ei Silviu Țolu. Vedeta și tatăl copilul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șapte ani.

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu din vara anului 2015. Cei doi s-au logodit în mai 2019, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani. Modelul i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui în timpul unei vacanțe în Istanbul, locul unde s-au cunoscut. În august 2020 au devenit părinți pentru prima oară.

Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu se căsătoresc

Într-un interviu pentru Click!, Lili Sandu a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum cu logodnicul ei. Aceasta a mărturisit că și-au dorit să devină oficial soț și soție, dar pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap.

Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează, a explicat vedeta.

Pe cât de greu pare la început pe atât de strânsă devine relația dintre soț și soție, sau în cazul nostru iubit și iubită. Dar el e ca și soțul meu, chiar dacă nu s-a făcut încă actul acela. Copilul ne unește foarte mult și e o bucurie. Nimic nu ar fi putut săne ofere așa o bucurie cum ne oferă acest copil, mai spunea Lili Sandu într-un interviu acordat în luna mai pentru sursa citată.

Lili Sandu a spus și ce i-a plăcut cel mai mult la viața ei din ultimii ani.

Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în aceşti ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare vi am adus pe lume un copil superb. Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă.

Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire după ce au devenit părinți: „Atracția începea să se ducă”

Lili Sandu a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că a fost la un pas de a se despărții de logodnicul ei, Silviu Țolu, după ce s-a născut fiul lor, Thomas Jay.

Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă. Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze.

Am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi, a mărturisit Lili Sandu, potrivit Fanatik.

„Când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există”

Vedeta a mai povestit în urmă cu câteva luni că primul an de maternitate a fost unul cu multe provocări, cu multe emoții, în care i-a fost greu să se regăsească.

Nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să îl protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iarăși, copilul e pe primul loc.

Și tu, ca femeie, te duci în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea, a mărturisit Lili Sandu în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit Libertatea.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

„N-a fost nevoie să ne despărțim, dar am discutat despre asta”

Lili Sandu mărturisea în urmă cu mai mult timp că și înainte de a se logodi au fost la un pas de a se despărți.

A fost un moment în care ne-am gândit că nu mai corespundeam. Am zis „nu, mai bine nu…”. Relația noastră a fost foarte mișto de la început, pentru că am vorbit despre orice. Am fost bine închegați ca prieteni, atât de deschiși. N-a fost nevoie să ne despărțim, dar am discutat despre asta. Când s-a dus Silviu la „Ferma Vedetelor” (n.red.: emisiune Pro TV) și am stat unul fără altul o perioadă, după ce s-a întors am zis că nu avem cum să ne despărțim, a mărturisit ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter