Reacția lui Jojo, după ce Lili Sandu a mărturisit că a plâns atunci când i-a suflat rolul la castingul pentru „Clanul”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu a dezvăluit recent în emisiunea pe care o prezintă că a participat la castingul serialului „Clanul”, pentru a obține rolul personajului Magda. Vedeta de la Pro Tv a mărturisit că a plâns atunci când a aflat că Jojo (Cătălina Grama) a fost aleasă pentru acest rol, iar cea din urmă nu a ezitat să vină cu un răspuns.

În emisiunea „Vorbește lumea”, pe care o moderează alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, Lili Sandu a avut-o invitată pe Jojo. Cu această ocazie, prezentatoarea a ținut să facă dezvăluirea privind acest episod care, spune ea, a afectat-o extrem de tare.

Jojo, răspuns pentru Lili Sandu, după dezvăluirea de la „Vorbește lumea”

„Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda. Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina”, a spus Lili Sandu la Pro TV, potrivit Tv Mania.

Cătălina Grama, cea care a reușit să ia castingul pentru rolul din serialul Clanul, nu a rămas indiferentă la spusele lui Lili Sandu și a venit cu un răspuns pentru vedeta de la Pro TV.

„Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor. Lili are dreptate. Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici”, a spus Jojo, după declarațiile făcute de Lili Sandu.

Citește și:  Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Jojo recunoaște că personajul din „Clanul” a atras-o din prima clipă

Jojo a mărturisit, de asemenea, că încă de la început a fost fascinată de acest personaj și a recunoscut că între ea și Magda din serial a fost „dragoste la prima citire”. Totodată, actrița a nu a ezitat să spună că soțul ei, Paul Ipate este cel mai mare critic al său.

„Paul e foarte sincer. Este cel mai mare, cel mai aspru și cel mai bun critic al meu. Dacă ceva trece de ochiul lui, înseamnă că este bun. Vreau să vă spun cu toată sinceritatea și din toată inima că atunci când s-a dat primul episod din Clanul în care am apărut eu și ne-am uitat, toată familia, nu-mi găseam locul pe canapea”, a spus ea.

Sursă foto: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter