Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire după ce au devenit părinți: „Atracția începea să se ducă”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că a fost la un pas de a se despărții de logodnicul ei, Silviu Țolu, după ce s-a născut fiul lor, Thomas Jay.

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți pentru prima oară în august 2020. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o prezintă la Pro TV, că în primul an după venirea pe lume a băiețelului lor, Thomas Jay, relația dintre ea și partenerul său de viață s-a schimbat.

Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire după ce au devenit părinți: „Atracția începea să se ducă”

Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă. Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze.

Am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi, a mărturisit Lili Sandu, potrivit Fanatik.

Citește și: Adam Levine, acuzat de infidelitate

Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț la noul termen din proces. Ce are de gând afaceristul

Regele Charles intenționează să schimbe monarhia. A început operațiunea ”Golden Orb”

Ultimele zile ale Reginei Elisabeta, povestite de apropiații suveranei: „Fără regrete”

„Când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există”

Vedeta a mai povestit în urmă cu câteva luni că primul an de maternitate a fost unul cu multe provocări, cu multe emoții, în care i-a fost greu să se regăsească.

Nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să îl protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iarăși, copilul e pe primul loc.

Și tu, ca femeie, te duci în jos și aștepți ca lucrurile să revină la normal. Nu te mai interesează, ești atât de obosit și nu ai timp, copilul tot cu tine vrea să stea, a mărturisit Lili Sandu în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter