Fiul lui Lili Sandu, pentru prima dată la TV. Thomas și logodnicul vedetei, surpriză în direct pentru prezantatoarea PRO TV

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 06 ianuarie 2023, 16:54

Moment emoționant în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Prezentatoarea Lili Sandu a avut parte de o vizită neașteptată, de la fiul și logodnicul ei, în timp ce se afla în direct.

Logodnicul vedetei și fiul lor, Thomas i-au făcut o vizită prezentatoare. Aceasta a fost și prima apariție a micuțului în fața camerelor de filmat.

Fiul și logodnicul lui Lili Sandu, apariție în direct la PRO TV

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar de curând au devenit și părinții unui băiat. Prezentatoarea de la PRO TV l-a adus pe lume pe micuțul Thomas în anul 2020.

 Lili a devenit mamă la 40 de ani, când își luase deja gândul că va mai cunoaște miracolul apariției pe lume a unui copil. După nașterea copilului însă, Lili a trecut prin momente delicate. A avut depresibe post natală, o afecțiune care i-a adus câteva momente dificile. 

Vorbind despre relația cu logodnicul ei, prezentatoarea de la PRO TV a mărturisit că este fericită și a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de acesta și ce i-a plăcut cel mai mult la el.

„Silviu m-a făcut să mă simt acasă. Am fost fix exact cum sunt eu, am fost acasă și de asta s-a și întâmplat (n.r să o cucerească)”, a spus Lili Sandu în emisiunea de la PRO TV, atunci când a fost întrebată cum a cucerit-o logodnicul ei, Silviu Țolu.

Citește și: Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu se căsătoresc

Cum își descrie Silviu Țolu logodnica

Lili Sandu are o relație cu Silviu Țolu din anul 2015. În 2020, cei doi au devenit părinții lui Thomas Jay. S-au cunoscut la Istanbul, pe vremea când bărbatul făcea research pentru blogul său, iar ea venise în vacanță cu o prietenă. Silviu Țolu este mai mic cu 12 ani decât iubita lui.

Citește și: Exclusiv. Secretul relației dintre Lili Sandu și Silviu Țolu, iubitul cu 12 ani mai tânăr: “Să nu faci rabat de la timpul în doi”

Logodnicul o descrie pe moderatoarea de la PRO TV ca fiind o persoană ambițioasă, decisă și hotărâtă , dar și incisivă. „Este o femeie puternică si foarte ambițioasă”, a spus Silviu Țolu în emisiunea de la PRO TV.

Tot el mărturisește că Lili Sandu este o mamă grijulie, care ar face orice pentru copilul ei și recunoaște că uneori duce această grijă la extrem. „E o leoaică își iubește puiul și ar face orice pentru el, este atentă grijulie”, a adăugat el.

Într-un interviu pentru Click!, Lili Sandu a dezvăluit în trecut de ce nu s-a căsătorit până acum cu logodnicul ei. Aceasta a mărturisit că și-au dorit să devină oficial soț și soție, dar pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap.

Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează, a explicat vedeta.

Sursă fotografii: Facebook/Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter