Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

De Unica.ro, pe

Lili Sandu a clarificat speculațiile că ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil. În mediul online, actrița a publicat mai multe videoclipuri în care fiul ei, TJ, îi pupă abdomenul și îi spune că își dorește „o surioară”. „Dacă e în burtică acum te bucuri?”, l-a întrebat Lili, filmarea încheindu-se fără răspunsul lui Thomas.

Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

„Nu e însărcinată. L-a testat pe Thomas”, a spus Silviu Țolu, pentru Fanatik.

„Nu sunt însărcinată, a fost o glumă! Nu sunt și nu preconizăm deocamdată. De câteva zile îi tot citesc o poveste cu peștișorul de aur și l-am întrebat: «Mami, dacă ar fi să îți aducă ceva, ce ai vrea?». Și el a spus o surioară. Dimineață l-am întrebat să vedem – dacă îi spun că am ceva în burtică – dacă vrea sau nu mai vrea o surioară. Am zis apoi că am vrut să testăm apele, dar au început să sune telefoanele… Mami nu este încă pregătită psihic și emoțional”, a declarat și Lili Sandu, pentru aceeași sursă.

În mai anul acesta, în emisiunea „Vorbește lumea”, Lili a vorbit despre provocările din primul ei an de maternitate.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu. Comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam: «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, a declarat actrița.

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem. Nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine, primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Citește și: Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

Citește și: Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Tot despre primul an de maternitate, Lili mai spunea la începutul lunii mai, în mediul online:

„Pentru mine a fost confuzie, a fost clar anxietate, teamă, îndepărtare cumva de Silviu, de relație. Na, 1+1 nu mai făceau 2, făceau 3 și atunci era normal… Nu mai exista nicio fărâmă de putere sau de vigoare pe care să o pot folosi în relație. Epuizarea fizică și psihică și-au spus clar cuvântul”.

„Cu siguranță, unul dintre cele mai puternice sentimente din primul an de maternitate a fost o pierdere a identității mele ca femeie, o redescoperire a mea și un nou capitol, o nouă eu, de această dată mamă. Mi-ar fi plăcut să fi avut un jurnal al acestor stări și bune și frumoase și mai puțin frumoase”, a încheiat.

Deși s-au logodit în mai 2019, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani, Lili și Silviu nu se grăbesc să ajungă la altar. Perechea s-a cunoscut în Istanbul și e împreună din vara anului 2015. Între Lili și Silviu este o diferență de vârstă de 12 ani.

„Eu nu am observat-o. Diferența de vârstă nu s-a simțit niciodată între noi, acasă. El s-a maturizat fiind plecat de mic de acasă (n.red.: pentru modelling). A trăit o perioadă fără părinți și așa s-a maturizat”, a explicat Lili Sandu în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter