Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat fiul. Cine sunt nașii?

De Adelina Duinea, pe

În luna august a anului acesta, Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (28 de ani) au devenit părinți pentru prima dată. Actrița a dat naștere unui fiu, Thomas Jay.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat fiul. Cine sunt nașii?

Duminică, 8 noiembrie, Lili și Silviu și-au botezat fiul. „Câtă emoție și bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți.

O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen, soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a scris Lili, în mediul online.

„08.11.2020, ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian. Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește.

Părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat. Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții 💙”, a scris și Silviu.

Lili Sandu: „Am un ajutor extraordinar în Silviu”

„Este o fericire de nedescris și sunt foarte liniștită pentru că am un ajutor extraordinar în Silviu. (…) Nu avem bonă. Nu mi-am dorit să am bonă.

Nu mi-am dorit să vină mama să stea cu noi pentru că am vrut să avem noi începutul ăla, legătura aia cu bebe. O să o chemăm probabil în vreo două luni de zile”, a dezvăluit recent Lili, pentru Vorbește Lumea.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

CRBL s-a mutat în Spania cu soția și fiica lui: „Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter