Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu (42 de ani), logodnicul ei, Silviu Țolu (29 de ani), și fiul lor, Thomas Jay Cristian (1 an), s-au mutat recent în nordul Capitalei. Pe Instagram, actrița a tras un semnal de alarmă în privința accidentelor din zona în care locuiește acum.

Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

„Am vrut de mult să fac story-ul ăsta. Ne-am mutat de câteva luni în Băneasa, pe Sisești. Problema este că nu cred că există zi de la bunul Dumnezeu să nu se întâmple vreun accident. Câteodată sunt foarte grave, câteodată mai puțin grave. Faceți ceva!

Ăștia circulă pe Sisești de zici că sunt pe Autostrada Soarelui, nu se poate așa ceva! Pune-ți radare, nu se poate! Oamenii stau să treacă la trecerile de pietoni cu zecile de minute pentru că nu-i lasă nimeni. Trec tot felul de camioane, cred că au 120 de km la oră. Ce dracu, trăim în junglă?

O altă problemă este că nu poți frate să-ți plimbi copilul pe trotuar. Eu nu pot, nu îndrăznesc, mi-e frică la ce viteză au nebunii ăștia. Nu se poate așa ceva, luați naibii măsuri. Dacă vreți să faceți bani, Poliția română, stați pe Sisești, să vedeți dacă nu vă umpleți rezerva poliției, chiar nu e de glumă!”, a mărturisit actrița la Insta Story.

Citește și:

Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Cum a revenit Lili Sandu la greutatea de dinaintea sarcinii

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

În iunie 2021, în mediul online, alături de o fotografie în care-și ține fiul în brațe, Lili a vorbit despre depresia post-natală. „Se întâmplă să lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă că acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea”, a început.

„Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat, pentru că-mi simt corpul extenuat sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de «feeling down», iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură.

M-am tot gândit, încă de când am născut și [pentru că] am tot așteptat-o, pentru că era una din problemele majore post-partum, la depresia post-natală. Vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase”, a continuat.

„Dar, de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormonii încă nelalocul lor 😬 sau doar momentele în care mă reîntorc la mine.

P.S. Sunt momente în care mă uit la pozele cu TJ bebeluș și plââââng ca o prostănacă gândindu-mă unde naiba fuge timpul ăsta… parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el, așa cum este acum. #filădinjurnal #gândurilemele”, a încheiat actrița.

Lili și Silviu s-au logodit în 2019, în Istanbul, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani. Silviu a făcut pasul cel mare în Istanbul pentru că acolo s-au cunoscut el și actrița cu 5 ani în urmă.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, spunea Silviu în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter