Lili Sandu, despre relația cu tatăl ei: „O iubire cu autoritate și cu bătaie”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu (43 de ani) și-a pierdut tatăl în 2010. „A fost dificil pentru că nu ne-am așteptat. Tata a avut un atac cerebral. S-a întâmplat repede. După tragedia cu tatăl meu am decis să mă mut în Los Angeles 7 ani. M-am întors pentru că m-am îndrăgostit”, a povestit actrița în podcastul „Acasă la Măruță”.

Lili Sandu, despre relația cu tatăl ei: „O iubire cu autoritate și cu bătaie”

Din vara anului 2015, Lili formează un cuplu cu modelul Silviu Țolu (30 de ani). Perechea are împreună un fiu, Thomas Jay Cristian (1 an și jumătate), născut în august 2020. Lili și Silviu s-au logodit în mai 2019, în Istanbul, unde s-au cunoscut.

„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă. Tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia… Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie”, a mai povestit actrița, tot în podcastul „Acasă la Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Lili Sandu, semnal de alarmă pentru Poliția Rutieră. „Chiar nu e de glumă”

„Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva”, a completat.

„Am avut nevoie de puțină terapie ca să înțeleg anumite lucruri, pentru că mă învinovățeam. Am înțeles că nu e vina mea și că let it go. Cel mai important e să lași. L-am acceptat așa cum a fost și am înțeles de ce a făcut lucrurile astea, de ce s-a comportat așa”, a încheiat.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter