Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 iulie 2018, 13:15
Lidia Fecioru este mereu veselă, bine dispusă și pusă pe glume, însă de această dată, bioenergoterapeutul nu a glumit absolut deloc când a povestit că și-a părăsit soțul chiar în...noaptea nunții.

Lidia Fecioru a fost căsătorită de trei ori, însă primul mariaj i-a marcat viața. Vedeta a ajuns la altar la doar 18 ani, fiind însărcinată cu cel care urma să-i devină soț. După ce a spus DA și i-a jurat credință toată viața, Lidia a aflat că proaspătul mire urma să devină tată și cu o altă femeie: „Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat” – a mărturisit Lidia Fecioru la Antena Stars.

Împăcată cu decizia sa, Lidia Fecioru nu a făcut scandal, ci despărțirea a avut loc pe cale amiabilă: „Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani”.

Citește și – Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai consumă carne de un an. Care a fost motivul deciziei radicale

Citește și – Surorile Cheeky Girls, dezvăluiri șocante după ce au dispărut din showbizz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter