Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 14:45

Sezonul 4 Asia Express a avut premiera pe 18 septembrie 2021. Abia intrate în competiție, Lidia Buble și sora ei, Estera, au devenit țintele unui val de critici în mediul online. Într-una dintre ediții, duo-ul a „furat” o mașină în care echipa formată din Zarug și Lorelei deja se afla gata de plecare.

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

„E ok să îți folosești atuurile, dar nu atât de insinuant și penibil. Nu te uită nimeni pentru mașina luată de la Zarug!!! Deocamdată, da, te-ai făcut de mândră minune! Păcat că în sensul rău…”, a comentat cineva pe Instagram. Ulterior, Lidia a clarificat cele întâmplate.

Potrivit solistei, ea și sora ei făceau deja autostopul de ceva vreme în momentul în care Zarug și Lorelei au reușit să convingă acel șofer să-i ducă la următoarea destinație. Fiind o competiție, Lidia și Estera au văzut o oportunitate de a avansa și au profitat de ea.

În cea mai recentă ediție, în timp ce făcea autostopul, Lidia a spus: „Să trag eșarfa (n.red. de pe bust), să vadă ce mi-a dat Domnul mai frumos!”. „De unde oare îmi veneau toate nenorocirile astea de idei în cap? 🤣🤦‍♀️ De mândră minune m-am făcut 🤦‍♀️🤣”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Te-ai făcut de «mirul lumii»… la tine e valabil proverbul «scopul scuză mijloacele»… dezamăgită de prestația ta; Nici nu a început bine emisiunea și da, cam ai dreptate. Cel mai mare «bonus» al acestei emisiuni este că descoperă vedetele de acele măști cu care pozează o viață 👌; Ai arătat cine ești”, au mai fost câteva dintre comentariile negative.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

El este noul iubit al Lidiei Buble? Cuplul a mers recent în vacanță în Ibiza

„Din ce s-a văzut până acum, ai un caracter de 2 lei. Ești o femeie egoistă și rea, genul ăla de om care calcă peste orice și oricine să îi fie bine. Pare că sora ta nu este din aceeași categorie!!! Toate echipele sunt faine în afară de voi”, a mai scris cineva.

„Super tari! Sarea și piperul din emisiunea asta 😸. Din păcate, mă uit la comentarii și nu îmi vine să cred cât de încuiați sunt unii 😪; Totul e contra cronometru acolo! E normal să se folosească de toate atuurile!! Sunt grozave fetele!; Nu te-ai făcut de mândră minune 😂 absolut deloc! Ești faină rău! 😍; Ești super drăguță ❤️ Noi te iubim așa cum ești ❤️🔥 Orice ai face, rămâi la fel pentru noi ❤️😍🔥”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive

După ce a fost judecată pentru că s-a îmbrăcat în colanți, cineva a comentat: „Și în ce ai vrea să se îmbrace când are de alergat atâta pe acolo? În rochie și tocuri? Blugi pe 40 și de grade???”.

Nouă echipe luptă în sezonul 4 pentru amuleta de 30 de mii de euro, marele premiu al show-ului. Echipele sunt formate din Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în mediul online.

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018.

Foto: Instagram/Asia Express

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter