Lidia Buble, schimbare de look radicală. Artista a dezvăluit de ce a lipsit din mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 16:13

Lidia Buble a fost invitată la matinalul de la Radio ZU, unde a lansat o nouă piesă. Cântăreața a apărut cu un nou look și a povestit de ce a lipsit o perioadă din mediul online.

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce în urmă cu două săptămâni a șters toate postările de pe contul său de Instagram, inclusiv fotografia de profil.

Lidia Buble, radicală schimbare de look. Artista a dezvăluit de ce a lipsit din mediul online

Prezentă la Morning ZU, artista a dezvăluit că a făcut asta pentru că a vrut să ia o pauză de la aparițiile publice. În plus, aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea cu un look complet schimbat. Cântăreața s-a vopsit șatenă, și are părul mai lung.

Am lipsit două săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Nu vi se pare că arăt iar așa? Când am apărut prima dată, părul meu era mai deschis. Părul meu natural se apropie foarte mult de nuanța asta. După 14 ani blondă… Toate nuanțele de blond le-am avut.

Și frații mei m-au întrebat ce am cu ei. Nu vă am pe Instagram, dar vă am în sufletul meu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! Poza neagră nu am pus-o eu, cei din echipa mea au pus-o. De astăzi voi începe să postez din nou, a mărturisit artista la Radio ZU.

Lidia Buble a povestit și ce a făcut în această perioadă în care nu a mai intrat pe rețelele de socializare: „Am stat în casă și am citit foarte mult din Biblie. Am ascultat muzică, am gătit.”

Lidia Buble a lansat o nouă piesă

Tot la Radio ZU Lidia Buble a lansat o nouă piesă care se numește „Draga mea”, compusă de Adda. Cântecul va fi lansat mâine pe YouTube.

Citește și: Conversațiile radio ale soldaților ruși, interceptate: „Aici e iadul, am fost abandonați”

Ministrul ucrainean de Externe: „Soldații ruși violează femei în orașele ucrainene ocupate”

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

În piesa asta se vor regăsi multe femei puternice, care iubesc intens și care știu să închidă o ușă atunci când este cazul. E o piesă cu o încărcătură emoțională foarte puternică. (…)

Fiecare are cui să dedice această melodie. Fiecare a trecut printr-o despărțire, a suferit, a fost greu, a durut… important este să închizi o ușă atunci când e cazul, dar să nu închizi ușa inimii tale și să lași loc pentru dragoste. Dragostea vindecă! a mai spus Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter