Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 10:39

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că aventura la „Asia Express” i-a creat probleme de sănătate destul de serioase. În ultima etapă din Turcia, artista împreună cu sora sa, Estera, au participat la cursa pentru ultima șansă.

Lidia Buble și sora sa, Estera, Patrizia Paglieri și Francesco, Zarug și Lorelei, au intrat în cursa pentru ultima șansă și au avut de trecut obstacole extrem de grele pentru a rămâne în competiția „Asia Express”. Presiunea a fost foarte mare, dat fiind faptul că Irina Fodor anunțase că diamantul este roșu și echipa de pe ultimul loc va fi eliminată direct.

Estera și Lidia Buble au terminat cursa pe primul loc, urmate de Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Zarug și Lorelei au fost eliminați de la „Asia Express”.

Citește și: Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”

Lidia Buble le-a povestit fanilor că a fost cea mai grea zi din concurs și s-a ales cu probleme de sănătate în urma probelor extrem de solicitante din punct de vedere fizic.

Pentru mine a fost cea mai grea zi din @asiaexpress de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU, aproape IM-PO-SI-BIL.

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.

Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este roșie și astăzi sigur cineva pleacă acasă?
K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ. AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA, a dezvăluit Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter