Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) a format timp de câteva luni un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani). Recent, solista a confirmat despărțirea și a dezvăluit care au fost motivele ei.

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

„În momentul în care ceva nu funcționează, eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble într-o emisiune TV, relatează Spynews.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri. Suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om care își asumă fiecare decizie”, a mai spus cântăreața.

De curând, artista a fost fotografiată de paparazzi MediaFLUX.ro în compania lui Horațiu Nicolau, fostul patron Telesport. Afaceristul a vândut postul Telesport trustului Realitatea în anul 2008.

În prezent, bărbatul deține aplicația Twelp, care ajută șoferii care au probleme tehnice cu asistență specializată. Aplicația se adresează utilizatorilor români, dar și străini. Potrivit MediaFLUX.ro, Horațiu deține un apartament în Monte Carlo și unul în cartierul rezidențial Caelia din Mamaia.

Conforma aceleiași surse, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au cinat într-un separeu al restaurantului Mesogios Primăverii. Solista și afaceristului nu au fost fotografiați ținându-se de mână, îmbrățișați sau sărutându-se. Au venit separat, însă au plecat împreună. Patru zile mai târziu, Lidia și Horațiu au luat masa în același restaurant.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

În vara anului 2020, Lidia și prezentatorul TV Răzvan Simion (41 de ani) s-au despărțit după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (31 de ani), arhitect și designer de interior.

Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Lidia a devenit cunoscută publicului în anul 2014, odată cu lansările pieselor „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, alături de artistul Adrian Sînă (43 de ani). Ulterior, Lidia lansează alături de trupa Direcția 5 piesa „Forever Love”, urmată la scurt timp de melodia „Le-am spus și fetelor”, un alt hit de succes. Cel mai recent, artista a lansat single-urile „Intens” și „Extrapolăm”.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”. Apoi, Lidia s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. 

„Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, dezvăluia Lidia în 2018.

Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor.

Lidia provine dintr-o familie numeroasă, având alți 10 frați și surori. Mai precis, cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter