Lidia Buble a lucrat ca îngrijitor în cimitir, dar și ca femeie de serviciu: „Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 12:49
Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România în prezent, însă viața sa nu a fost dintotdeauna roz. 

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 frați și este de la sine înțeles că viața nu i-a fost foarte ușoară, ba mai mult artista s-a confruntat cu multe lipsuri atunci când a ajuns în București, însă nu s-a lăsat doborâtă, ci a luptat pentru visul său. Cântăreața nu se sfiește să recunoască că a lucrat atât ca femeie de serviciu, cât și ca îngrijitor în cimitir și pentru asta merită tot respectul, fiind un exemplu și oferind o adevărată lecție de viață tuturor:

Lidia Buble

„Au fost zile, după ce am venit în Bucureşti, în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bara de la metrou ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. Iar la Deva, am avut vreo 4 joburi, am început să muncesc de pe la 14 ani. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie. Apoi îmi amintesc că mai mergeam cu tata la cimitirul pe care el îl administra în Deva şi-l ajutam să care tot felul de materiale”, – a dezvăluit Lidia Buble într-un interviu acordat pentru Ok!Magazine. 

Sursă foto: Arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter