Lidia Buble, fotografie de mii de like-uri. Ce mesaj transmite artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 august 2019, 15:27
Lidia Buble (26 ani) a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie ieșită din comun, prin intermediul căreia vrea să transmită un mesaj puternic.

Artista – criticată de mulți, dar apreciată de 1 milion de oameni, doar pe Instagram – a realizat un colaj artistic din care reiese că sub chipul ei zâmbitor se ascunde, de fapt, multă durere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on


Fără niciun comentariu suplimentar, ea a publicat azi această imagine pe rețeaua de socializare, imagine care a strâns zece mii de aprecieri în jumătate de oră.

În fotografie se vede chipul zâmbitor al Lidiei, care pare a fi o mască, sub care se ascund, de fapt, lacrimi. Pe chipul ei îndurerat sunt scrise mai multe mesaje negative, pe care cântăreața le primește adesea pe Internet, printre care „ești urâtă”, „operează-te”, „pocăito” sau „Pinocchio”.

Adevărații fani ai artistei i-au răspuns cu sute de mesaje de încurajare – „Gura lumii nici pământul nu o astupă…”, „Înainte să fii artist ești om! Ești minunată și super frumoasă așa cum ești!” ori „Gataaaa, nu trebuie să ne mai pese așa tare ce cred oamenii!!! Gata, chiar așa am ajuns? Să ne pese mai mult ce cred alții despre noi și să nu conteze ce vrem noi? Să vrem ce vor oamenii să fim, nu ce vrem noi?”.

În ce context vine imaginea publicată de Lidia Buble

De-a lungul ultimilor ani, Lidia Buble a fost criticată în nenumărate rânduri atât din cauza modului în care arată, unii considerând că artista ar trebui să-și opereze nasul, cât și din cauza faptului că a intrat într-o relație cu realizatorul TV Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de soția sa.

Cu toate că atât Răzvan, cât și artista au declarat că relația lor a început după ce el s-a separat de soție, se pare că mulți o acuză în continuare pe artistă că i-a stricat acestuia căsnicia.

În plus, sunt și oameni care o critică pe cântăreață din cauza faptului că aparține unei alte religii, tatăl ei fiind pastor penticostal.

Foto – Instagram/LidiaBuble

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter