Lidia Buble e însărcinată? Poza cu „burtica” postată de vedetă i-a lăsat pe toți mască

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 00:26

Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu care și-a uimit fanii. Așa cum ne-a obițnuit deja de ceva timp, artista este foarte activă în mediul online și publică adesea pe pagina sa de Instagram fel de fel poze în care apare în diferite ipostaze. De data aceasta, fanii au putut să o vadă așa cum nu s-ar fi așteptat – cu „burtică de gravidă”. Lidia Buble s-a îmbrăcat într-un body negru mulat pe corp, iar din pricina poziției în care s-a fotografiat, zona abdomenului pare ușor bombată, iar internauții au intrat la bănuieli cum că vedeta ar fi însărcinată.

„Ești gravidă???” a întrebat-o unul dintre cei care o urmăresc pe artistă în mediul online, iar aceatsa i-a răspuns, ușor sarcastic, că este „doar grasă”.

Vezi poza care i-a pus pe fani pe jar în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Gestul artistei spune totul „Sunt foarte fericită!”

După despărțirea de Răzvan Simion de anul trecut, Lidia nu și-a refăcut viața sentimentală și este, în continuare, o femeie singură. Lidia și Răzvan au decis în vara lui 2020 să pună capăt relației de cinci ani pe care o aveau. De atunci, artista se ocupă mai mult de carieră.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter