Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 decembrie 2021, 17:17

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu au participat recent la o petrecere alături de colegii lor din „Asia Express – Drumul împăraților”. Pe rețelele de socializare, cei doi au lăsat să se înțeleagă că între ei s-ar fi înfiripat ceva.

CONȚINUT VIDEO UNICA

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a trăit o frumoasă poveste de iubire cu actorul cubanez Harlys Becerra, însă relația lor s-ar fi terminat. Prezentă la o petrecere alături de colegii săi din „Asia Express – Drumul împăraților”, artista le-a mărturisit fanilor săi că a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu și mai mult, așteaptă ca acesta să o ceară de soție.

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!, a spus amuzată Lidia Buble.

Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut, a spus și Cuza.

Tot în spirit de glumă, Lidia Buble s-a și fotografiat în brațele „viitorului ei soț”. Aceasta a publicat imaginea pe Insta Story, iar pe fundal a pus cântecul „Ia-ți mireasă ziua bună!”

Citește și: Cu ce se ocupa Cuza înainte să devină faimos. Nu o să crezi ce făcea concurentul de la Asia Express

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia Buble, alături de sora ei, Estera, și Cuza, care a făcut echipă cu Emi, au ajuns până la ultima etapă pe Drumul Împăraților. Surorile Buble au părăsit „Asia Express” chiar înainte de finală, iar băieții s-au luptat cu Elwira și Mihai Petre pentru marele premiu.

Lidia Buble și Harlys Becerra s-ar fi despărțit

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au afișat împreună pe rețelele de socializare și păreau extrem de fericiți împreună. Însă relația lor de iubire s-ar fi încheiat după doar câteva luni. Separarea ar fi avut loc chiar după difuzarea finalei „Asia Express” de la Antena 1.

Potrivit ciao.ro, artista ar fi fost cea care l-ar fi părăsit pe actorul cubanez, din mai multe motive. Principala cauză ar fi fost distanța care-i separa, dar și faptul că Lidia Buble și-a dorit să se axeze pe cariera sa artistică.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter