Lidia Buble are un nou iubit? Cum s-a dat artista de gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iunie 2022, 18:00

Lidia Buble (28 de ani) ar avea un nou iubit. Solista s-a dat singură de gol în mediul online. Anul trecut, artista a format timp de câteva luni un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani).

După despărțirea de Becerra, în decembrie 2021, Lidia a fost fotografiată de paparazzi MediaFLUX.ro în compania lui Horațiu Nicolau, fostul patron Telesport. Afaceristul a vândut postul Telesport trustului Realitatea în anul 2008.

Lidia Buble are un nou iubit? Cum s-a dat artista de gol

Momentan este neclar dacă artista formează un cuplu cu Horațiu sau cu un alt bărbat. Lidia și Horațiu au fost fotografiați împreună și în această primăvară.

În martie 2022, Lidia s-a confruntat cu o viroză foarte agresivă. La vremea aceea, solista dezvăluia că a primit micul dejun la pat. „Cineva a primit micul dejun la pat”, a scris atunci la Insta Story.

Recent, Lidia le-a recomandat urmăritoarelor sale din mediul online un ruj roșu. „Ce pot să vă mai zic… a fost probat! (râde) Puteți să vă țucați cât vreți că nu se transferă”, a precizat cântăreața.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată Lidia Buble nemachiată? Rareori se fotografiază așa

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

În vara anului 2020, Lidia și prezentatorul TV Răzvan Simion (41 de ani) s-au despărțit după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (31 de ani), arhitect și designer de interior.

Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani.

„Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia Buble în 2018.

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare

Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor. Totodată, în timpul facultății, solista a lucrat ca bonă și ca manager de vânzări auto.

„Trebuia să vând mașini. N-am stat mult acolo. N-aveam prieteni în București și mă gândeam ce voi face. Într-o zi a venit un domn și m-a întrebat dacă eu cânt, că am o voce plăcută, am un timbru deosebit”, mai dezvăluia în trecut.

Lidia a cântat o piesă pe care o știa de la biserică, iar respectivul domn i-a admirat talentul. Ulterior, bărbatul a venit cu o altă tânără care-și dorea foarte mult o carieră în muzică. Lidia și fata aceea, Laura, s-au împrietenit și împreună au ajuns în studioul lui Adi Sînă.

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter