Lidia Buble are un nou iubit? Ce imagini a publicat solista pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:32

Lidia Buble (28 de ani) a revenit de curând în România, după încheierea filmărilor sezonului 4 Asia Express, care se va difuza în toamna anului acesta. Lidia a făcut echipă cu sora ei, Estera Buble (30 de ani). Recent, în mediul online, solista a publicat două imagini care au dat de înțeles că ar forma din nou un cuplu.

În vara anului trecut, Lidia s-a despărțit de prezentatorul TV Răzvan Simion (40 de ani), după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp de la divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. S-au afișat pentru prima oară în calitate de cuplu pe 8 noiembrie 2015, la nunta artistului Adi Sînă (43 de ani) cu Anca Serea (39 de ani).

Fostul cuplu continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Lidia Buble are un nou iubit? Ce imagini a publicat solista pe Instagram

Răzvan formează de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Daliana a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV, însă de câțiva ani are propriul business. După despărțirea de prezentator, Lidia nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat, până acum.

La Insta Story, cântăreața a postat două imagini. Într-una dintre ele apare umbra ei, iar în cealaltă pare a fi umbra unui bărbat. Imaginile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Săptămâna trecută, întreaga familie Buble s-a reunit. „Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin”, mărturisea artista înainte de a ajunge la Deva.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

Lidia a cunoscut celebritatea în anul 2014, odată cu lansările pieselor Kamelia și Noi simțim la fel, alături de artistul Adrian Sînă (43 de ani). Ulterior, Lidia lansează alături de trupa Direcția 5 piesa Forever Love, urmată la scurt timp de melodia Le-am spus și fetelor, un alt hit de succes. Cel mai recent, artista a lansat single-urile Intens și Cu ochii ăia verzi.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”. Apoi, Lidia s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. „Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață».

Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, dezvăluia Lidia în 2018. Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter