Lidia Buble, apariție indecentă pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 octombrie 2020, 16:53

Lidia Buble face ce face și captează mereu atenția publicului prin postările de pe rețelele de socializare. După ce au apărut zvonuri cum că între ea și solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, ar fi ceva mai mult decât o relație profesională, acum artista s-a pozat într-o ipostază indecentă și a publicat fotografia pe Instagram.

Citeşte şi: Cornel Ilie confirmă zvonurile legate de relația cu Lidia Buble? Ce mesaj a postat artistul

Spre deliciul fanilor, blondina s-a fotografiat purtând doar un top alb cu mâneci lungi și o pereche de slipi cu talie înaltă. Așa cum era de așteptat, imaginea a atras pe loc atenția internauților.

După cum arată decorul din poză, este posibil ca Lidia Buble să se fi fotografiat așa în timp ce se pregătea pentru o ședință foto.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Lidia Buble s-a ocupat în ultima perioadă cu proiectele sale muzicale. Chiar la începutul lunii octombrie a lansat o piesă, intitulată „Vino, du-te!”, împreună cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. La scurt timp după lansare, videoclipul piesei în ea și Cornle joacă rolurile unor îndrăgostiți ce se confruntă cu probleme amoroase, i-a pus pe mulți pe gânduri cu privire la relația dintre  ei.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter