Lidia Buble, aparițe neobișnuită pe rețelele de socializare. Cum s-a filmat artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 noiembrie 2020, 10:25

Lidia Buble și-a obișnuit fanii cu apariții care mai de care mai excentrice pe rețelele de socializare.

Dar iată ceă de data aceasta, artista a decis să schimbe puțin contextul în care se afișează în fața publicului și a postat pe rețeaua de socializare TikTok câteva clipuri amuzante.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cântăreața a publicat pe TikTok câteva clipuri în care apare cu părul prins în codițe și îmbrăcată într-o pijama roz, în timp ce imită diverse replici virale în mediul online.

În dreptul postării, artista a scris câteva cuvinte pentru cei care iau în derâderere anumite anumite aspecte fizice care îi sunt caracteristice.

„Dacă vă mai luați de nasul meu… POOOC😠👊🍭 „, scrie Lidia Buble în dreptul unei dintre postări.

Într-o altă înregistrare, făcută în aceeași manieră, Lidia apare împreună cu una dintre surorile sale și spune, clar și răspicat, că nu există o altă femeie mai frumoasă ca ea: „Cum să fie? Cum să fie una mai frumoasă? Eu sunt cea mai frumoasă!”

Citeşte şi: Cu cine l-ar fi înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion

Să fie oare această remarcă legată de noua iubită a lui Răzvan Simion? Nu știm sigur, dar cert este că postările Lidiei au făcut deliciul fanilor care nu au întârziat să reacționeze prin aprecieri și comentarii laudative. „Gata, mor aici dulceață.”, „Ești minunată!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani în dreptul postărilor ei.

Surse foto Facebook/TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter