Lidia Buble, ajutor pentru refugiați: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

De Unica.ro, pe

Lidia Buble a mărturisit pe rețelele de socializare că le va oferi ajutor refugiaților ucraineni. Aceasta și-a îndemnat fanii să facă și ei un gest frumos și să doneze.

Lidia Buble se alătură vedetelor din România care au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni. Artista a mărturisit pe contul său de Instagram că le va dona o parte din hainele sale.

Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la la prietenii noștri din Ucraina. Inițiativa au luat-o cei la care merg la sală. Ne-am hotărât cu toții să le întindem o mână de ajutor.

Așa că tot ce avem pe acasă, cum ar fi haine, cosmetice, produse alimentare le putem duce acolo, la F45, în Cartierul Francez, de unde vor fi transportate celor din Ucraina. Dacă aveți și voi pe acasă lucruri pe care nu le mai folosiți și vreți să faceți o faptă bună, puteți să le aduceți acolo, a transmis Lidia Buble.

Citește și: Ce trebuie să facă românii din diasporă în cazul începerii războiului în România

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Recomandările lui Raed Arafat în caz de dezastru. Ce trebuie să avem în casă

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Lidia Buble a lipsit o perioadă din mediul online

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce a șters toate postările de pe contul său de Instagram, inclusiv fotografia de profil. Însă aceasta a apărut după două săptămâni cu un nou look și o piesă nouă, care a urcat rapid în topurile muzicale.

Artista a povestit că avea nevoie de o pauză și de aceea a preferat să stea departe de mediul online o perioadă.

Am lipsit două săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! (…) Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! a mărturisit cântăreața la Radio ZU.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter