Lia Bugnar și Maria Buză au părăsit Asia Express

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
A treia echipă eliminată din reality showul Asia Express de pe Antena 1 a fost cea formată din Lia Bugnar și Maria Buză

După o cursă dificilă pentru ultima șansă pe Drumul Comorilor, ancora pe care a dezvăluit-o Gina Pistol în plicul împletit a avut culoarea roșie pentru cele două concurente, astfel că experiența lor în Asia Express s-a încheiat.

Citește și: Anghel Damian, din serialul Vlad, se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

Cele trei echipe care au intrat în episodul difuzat aseară în cursa pentru ultima șansă au fost cele formate din Adda și soțul ei, Cătălin, Alex Abagiu și prietenul său, Radu Vlăduț și Lia Bugnar și prietena și colega ei de breaslă, Maria Buză.

Maria-Buza-si-Lia-Bugnar

Astfel, concurenții au fost nevoiți, din nou, să treacă prin probe de foc. Una dintre acestea presupunea să arunce cu o suliță spre o țintă, cu scopul precis de a strânge 16 puncte. Orice aruncare greșită ar fi putut să ducă la depășirea celor 16 puncte, iar în acel caz, echipa nu primea următorul indiciu.

Într-o altă misiune prezentată în episodul de aseară concurenții au trebuit să meargă pe o bicicletă de lemn care le-a dat bătăi de cap, apoi să se implice în tradiții și ritualuri ale războinicilor filipinezi, dar și să ajute localnicii să curețe și să planteze orez.

Îmbrăcați în costume tradiționale, cele trei echipe au avut apoi sarcina să vândă trecătorilor într-o piață publică 15 bucăți de suman – un preparat tipic asiatic, care reprezintă orez gătit în lapte de cocos și învelit în coajă de banană, iar la final să arate ca un wrap.

Vezi și: Frații Ristei, despre cea mai grea misiune din Asia Express

Cu toate că au făcut tot posibilul, Lia Bugnar și Maria Buză au terminat misiunile, însă s-au clasat pe ultimul loc, iar Gina, emoționată, a dezvăluit o ancoră roșie pentru cele două concurente. Pentru ele, competiția Asia Express se oprește aici.

Până acum, celelalte două echipe care au fost eliminate din Asia Express sezonul 3 sunt Nico și fiica ei, Alexandra Matei și Alex Velea și prietenul său, Mario Fresh.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter