Mihai Petre, declarații în lacrimi despre pierderea tatălui său. „Era baza familiei noastre”

De Unica.ro, pe

Mihai Petre (42 de ani) și soția lui, Elwira Petre (39 de ani), sunt câștigătorii sezonului 4 „Asia Express”, Drumul Împăraților. În timpul uneia dintre probele din finala competiției, coregraful s-a emoționat până la lacrimi vorbind despre pierderea tatălui său.

Mihai Petre, declarații în lacrimi despre pierderea tatălui său. „Era baza familiei noastre”

Tatăl lui Mihai Petre, Marian Petre, s-a stins din viață în anul 2005, răpus de cancerul pulmonar. „Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina (n.red.: Campigotto, sora lui Mihai) reprezentau totul. Boala asta necruțătoare, care a luat milioane de oameni, a căzut ca un trăsnet”, declara mama coregrafului, Coca Petre, în urmă cu ceva timp, pentru WOWbiz.

„Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final, doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, a mai povestit Coca Petre.

În finala „Asia Express”, rugat să scrie un bilet pentru persoanele dragi care au suferit cel mai mult în urma unei tragedii, Mihai Petre s-a emoționat până la lacrimi vorbind despre tatăl, mama și sora lui.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

„Am scris către mama și sora mea, care, împreună cu mine, au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu. (…) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la 0”, a declarat coregraful.

„Eu i-am scris mamei lui Mihai că l-a pierdut prea devreme pe tatăl lui. Toată familia a suferit. A fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând”, a declarat și Elwira. Mihai și Elwira s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3.

Coca Petre: „Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”

„Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. El a plecat dintre noi pe data de 11 aprilie. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile. Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară”, mai povestea Coca Petre în trecut.

„Știu că în data de 10 aprilie (n.red.: 2005), Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc. A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus de boală. Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram/Asia Express România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter