Cine a câștigat sezonul 4 „Asia Express”. „Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred”

De Adelina Duinea, pe

Sezonul 4 „Asia Express” și-a desemnat câștigătorii seara trecută. Echipele intrate în finală au fost formate din Mihai și Elwira Petre și din soliștii trupei Noaptea Târziu, Iulian-Adrian Popescu alias Cuza și Emanuel Popescu alias Emi. Perechea de pe primul loc a luat acasă premiul în valoare de 30.000 de euro.

Cine a câștigat sezonul 4 „Asia Express”. „Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred”

După o aventură plină de provocări, sezonul 4 „Asia Express” – Drumul Împăraților și-a încoronat echipa câștigătoare, și anume pe cea formată din Mihai și Elwira Petre. „Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie”, a declarat Elwira.

Coregrafii s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3. „Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost extrem de greu. Nu știu dacă puteam să găsim noi o motivație atât de mare încât să ajungem până în final”, a completat Elwira. „Nu pot să cred, nu pot să cred asta! Nu realizez asta. Te iubesc!”, i-a spus Mihai Petre.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost, atât pentru mine, cât și pentru Elwira, această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră”, a mai scris Mihai Petre în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

„E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni, pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei… pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici”, a continuat.

„Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare”, a completat.

„ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei câștigători pentru că, în realitate, am fost o echipă de 4, nu doar doi”, a mai scris.

„Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a încheiat.

Foto: Instagram/Asia Express România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter