De ce nu ar participa Delia niciodată la Asia Express: „Aș intra în pământ de rușine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 ianuarie 2022, 15:31

Delia Matache a făcut recent câteva declarații neașteptate cu privire la show-ul Asia Express. Este cunoscut faptul că Delia este o mare împătimită a călătoriilor exotice și aventuroase în jurul lumii, dar cu toate acestea a spus, în podcast-ul lui Codin Maticiuc, că nu s-ar duce nici în ruptul capului la Asia Express. Artistei i se pare că în competiția respectivă se petrec lucruri bizarre, pe care nu-și dorește să le experimenteze. Delia spune că s-a uitat de câteva ori la emisiune și au oripilat-o anumite ediții. Mai mult, cântăreața susține că s-ar simți rușinată să fie în locul celor care participă la emisiune.

Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă – fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea! – i-a dezvăluit Delia lui Codin Maticiuc.

Artista a mai precizat că dacă s-ar împlâmpla vreodată să participe la emisiune ar face-o doar cu soțul ei, Răzvan Munteanu, și ar refuza să se dezbrace, în cazul în care ar fi nevoită să o facă.

Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci! – a adăugat Delia.

Delia, la un pas de tragedie în timpul unei vacanțe: „Era să cad de pe munte!”

În urmă cu un an, Delia a trecut printr-o experiență neplăcută în timp ce se afla în vacanță în Austria. Artista s-a abătut de la un traseu marcat, într-o drumeție pe munte, și a fost la un pas să se sccidenteze grav din cauza aceasta.

Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii – a spus Delia, în 2021, în cadrul unui interviu, potrivit Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter