Ce nu știa nimeni despre relațiile Alexandrei Ungureanu – artista a avut ghinion în dragoste

De Unica.ro, pe

Alexandra Ungureanu a vorbit despre viața ei amoroasă, alături de mama ei, cu care a participat la Asia Express.

În cadrul unei emisiuni TV, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, au vorbit împreună despre trecutul artistei. Alexandra Ungureanu nu a avut noroc în dragoste până acum, viața ei amoroasă rămânând într-un „con de umbră”. Și-a umplut însă timpul cu învățat și muzică.

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertă, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama”, a povestit Alexandra Ungureanu, citată de Cancan. „Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform”.

Frumoasa artistă a mai adăugat: „În adolescență eram speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabară, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”.

Citește și: De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă despre care spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Citește și: Ana Baniciu, pregătită să devină mamă! „Poate apare copilul înainte de nuntă…”

Citește și: Ana Maria Calița, momentul adevărului despre Bendeac, la câțiva ani de când a câștigat iUmor: „Nici mama nu…”

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

La rândul său, mama Alexandrei a recunoscut că fiica ei nu prea ieșea în oraș, nici măcar când o ruga. „Eu o trimiteam la discotecă că știam că acolo se socializa și știam că e momentul să își facă prieteni”, a zis Anca Ungureanu. „Ea nu ieșea, dar își umplea timpul cu activități. Până la o anumită vârstă mi-au plăcut alegerile ei, uman vorbind, până a plecat de acasă. Gândul ei de a reuși în muzică a fost mai presus de orice”.

Mai mult, Anca Ungureanu a vorbit despre felul în care Alexandra Ungureanu a primit o educație aleasă, mergând la tot felul de cursuri extracurriculare: „Faptul că Alexandra a venit după ceva ani de căsnicie, era un copil dorit, iubit și nu se punea problema unei severități. Eu și soțul am avut grijă să ne facem datoria de părinți ca la carte, adică din momentul în care s-a pus problema să ia lecții, n-am ratat nimic, muzică, engleză, tenis, franceza, matematică. În momentul în care ideea și munca noastră de a investi în copil se ducea spre un mic eșec, pentru noi era o tragedie. Nu era severitate, era presiune”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter