Lia Bugnar, mesaj surprinzător pentru Anghel Damian: „Ești perfect”

De Unica.ro, pe

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au despărțit după nouă ani de relație, dar se pare că au rămas buni prieteni. Pe rețelele de socializare, actrița i-a transmis fostului partener de viață un mesaj emoționant.

Vestea că Lia Bugnar și Anghel Damian nu mai formează un cuplu a luat prin surprinde pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât acest lucru a ieșit la iveală prin faptul că regizorul a fost fotogafiat în timp ce se săruta cu noua lui iubită, Theo Rose. Ulterior, cei doi au confirmat relația și au transmis că s-au despărțit în termeni amiabili de foști lor parteneri de viață.

Citește și: Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de entuziasmată de vila sa

Alexandra Stan, revoltată din cauza unui mesaj primit pe rețelele de socializare: „Să-ți fie rușine!”

Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro într-un mall din București. Ce a făcut cu banii

Povestea din spatele fotogafiei pe care Anghel Damian a publicat–o pe rețelele de socializare

Recent, Anghel Damian a publicat pe Instagram o fotografie surprinsă înainte de premiera filmului „Oameni de treabă”, care a avut loc la Sarajevo. Regizorul a povestit pe rețelele de socializare întreaga poveste din spatele potretului.

Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Când în sfârșit am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului @oamenidetreaba.

Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din urmatorul film în premieră.

O metaforă sublimă pentru viață și profesie. Azi ești în ramă, mâine ești scos de acolo și poate peste un timp ești pus din nou, numai ca să fii dat jos ceva mai târziu.

Cel mai important în tot procesul ăsta e să rămâi tu, să știi exact cât ești și cine ești și să înțelegi că atât cel din ramă, cât și cel dat jos sunt o ficțiune. După care să încerci să te bucuri de tine, de oameni (de treabă) și de lucrurile pe care le-ai făcut și care rămân ca o mică mărturie a existenței.

Filmul din care fac parte ne vorbește și despre asta și sper că atunci când va apărea în cinema să își găsească publicul pe care îl merită. Până atunci, ne mai înrămăm și dezrămăm de câteva ori, parcurgem acest ciclu al unei realități inventate, a scris Anghel Damian în dreptul imaginii.

Reacția actriței Lia Bugnar la postarea făcută de Anghel Damian

Printre comentariile pe care Anghel Damian le-a primit la postarea făcută s-a numărat și unul al Liei Bugnar. Actrița a avut numai cuvinte la adresa fostului iubit.

Lia Bugnar, mesaj surprinzător pentru Anghel Damian: „Ești perfect”

Ești perfect și cu ramă și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinlăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!, a scris actrița.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter