EXCLUSIV: Lia Bugnar, declarații după părăsirea competiției Asia Express

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2020, 20:45

Lia Bugnar și Maria Buză au format una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express. Cele două au părăsit însă competiția, fiind a treia echipă eliminată.

Într-un interviu exclusiv pentru numărul de aprilie al revistei Unica, Lia Bugnar a povestit despre ce a însemnat pentru ea să participe la Asia Express alături de una dintre cele mai bune preietene ale ei, prin ce peripeții a trecut și ce a învățat din ele.

Lia a spus că nu a trecut prin întâmplări jenante în Asia Express, dar că s-a distrat de minune: „N-am trăit lucruri penibile acolo. E o țară cu oameni foarte de treabă, săraci și generoși. Ne-au primit în casele lor, ne-au așezat la masă. E amuzant aproape totul când plec la drum cu Maria, e un om născut să te facă să râzi. ”

Întrebată fiind dacă ea și Maria s-au certat cât au stat în Asia Express, Lia a zis: „Din cauza competiției niciodată. Am avut mici momente de cedat nervos pe la cazări, dar au durat cât un strănut”.

Dacă s-ar putea întoarce în timp să își dea un sfat la începutul competiției, când nu știa ce o va așteptat, Lia a spus că acesta ar fi: „Nu uita că e în primul rând o emisune de televiziune și abia după aceea o competiție!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter