De ce nu a devenit actrița Lia Bugnar mamă până acum

De Unica.ro, pe

Lia Bugnar a împlinit 53 de ani la începutul anului 2022 și nu regretă că, până la această vârstă, nu a devenit mamă. Mai mult decât atât, în trecut, actrița a declarat că a luat această decizie după ce a realizat că ea nu ar fi vrut să se nască.

De ce nu a devenit actrița Lia Bugnar mamă până acum

„Așadar, n-ai fi vrut să te naști?”, a fost întrebată.

„Da, e o opțiune de luat în calcul. De-asta mie nici sinuciderea și nici eutanasierea nu mi se par de ignorat. Și de-asta nici nu cred că e așa o mare găselniță să faci copii. Sunt destui oameni pe planeta asta. Unii ar spune că e egoism, dar depinde de care parte a sensului acestui cuvânt te situezi”, declara Lia Bugnar în 2015, pentru Adevărul.

„Mi se pare că mergem pe sârmă cu toții și că lucrurile pot oricând să fie de mâine cumplite. Sunt atât de multe lucruri îngrozitor de fragile, atât de multe nenorociri care sunt certitudini în viața fiecăruia, încât nu știi dacă merită. Nu știi dacă pentru lucrurile astea frumoase de care vorbești tu merită să plătești acest preț”, a continuat.

„Nu știu cât de cinstit e să aduci un om în treaba asta fără să-l avertizezi: «Uite, te interesează genul ăsta de joc?». Eu cred că toți vor zice: «Nu!». Și, oricum, am senzația că de-acolo de unde suntem deranjați ca să fim aduși pe lume e un loc foarte interesant”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lia Bugnar, schimbare radicală de look după despărțirea de Anghel Damian. Cine îi este alături actriței

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

„În primul rând, (n.red.: i se pare egoist să aduci copii pe lume) pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. Ceea ce nu e cinstit. Dacă ești acolo când se nasc și se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo și când mor. Să-i iei de mână și să le spui: «Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută…»”, a încheiat actrița.

Timp de mai bine de 12 ani, Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenaristul Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER (Uniunea teatrală din Romania), de care a divorțat în 2013. Ulterior, timp de aproximativ 9 ani, actrița a format un cuplu cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian, care formează în prezent un cuplu cu artista Theo Rose.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter