Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 18 ianuarie 2023, 10:49

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă la America Express 2023. Cele două au reunit trupa Andre, pe Drumul Aurului, într-un traseu de peste 7.000 de kilometri. Reality-showul este prezentat de Irina Fodor și transmis de Antena 1.

În ediția de marți, echipele au avut de trecut o probă prin care să își dovedească abilitățile de negustori. În timpul desfășurării probei însă, Andreea Bălan a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Andreea Bălan, gest neașteptat la America Express 2023

Irina Fodor le-a explicat concurenților că sunt nevoiți să vândă anumite produse pentru a putea obține o sumă de bani. Cu banii obținuți, vedetele trebuiau apoi să cumpere ingrediente pentru un preparat tradițional mexican. Acest preparat era oferit ulterior gazdelor care îi primeau la ei acasă, pe timpul nopții.

Echipele au plecat în misiunea, numai că Andreea Bălan și colega ei au încurcat puțin lucrurile. Cele două au ajuns în fața unei tonete cu produse de patiserie și fără să își dea seama că au greșit produsul au început să ia în neștire produsele negustorului.

Citește și: Începe „America Express” la Antena 1! Trupa Andre se reunește pe Drumul Aurului: „Tu când auzi de competiție, nu vezi decât marele premiu”

Cele două și-au dat seama, într-un final, că de fapt nu acelea erau produsele de care aveau nevoie și spun că s-au simțit ca în mijlocul unui jaf atunci când au dat năvală în produsele de patiserie ale negustorului mexican.

„Jaful zilei, al unor străine românce”

„Că de la Tequilla sau de la lipsa noastră de cultură generală în ceea ce privește partea culinară a Mexicului, ne-am înfipt într-o tarabă”, a spus Andreea Antonescu într-un testimonial.

Cele două și-au dat seama de greșeală abia în momentul în care au văzut la câțiva metri de ele o masă pe care se aflau produsele pe care ele trebuiau într-adevăr să le vândă. „Nu cred, i-am furat omului astea”, a spus Andreea Bălan, în timpul probei.

„Jaful zilei, al unor străine românce”, a spus Andreea Antonescu, în timp ce colega ei i-a răspuns „Când ești în stare de ebrietate, nu mai știi nimic”

Citește și: America Express 2023. Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, pe „Drumul Aurului”

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

În noul sezon America Express 2023, nouă echipe de vedete au acceptat să meargă pe Drumul Aurului, acolo unde vor avea parte de probe diverse, dar și de situații limită care le vor testa rezistența.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citeşte întreaga ştire: Puya și soția lui, Melinda, situație neașteptată la America Express 2023. „M-am simțit un pic prost rău de tot”

În ce zile difuzează Antena 1 emisiunea America Express

Emisiunea America Express – Drumul Aurului va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Ce se întâmplă în spatele camerelor, telespectatorii vor vedea, după fiecăre episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express.

Sursă fotografii: Facebook / Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter