Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a pierdut „Chefi la cuțite”, sezonul 10. Ce i-a transmis Ralucăi Todea 

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 16:05

Emisiunea „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1 și-a ales, joi seara, câștigătorul celui de-al zecelea sezon. Astfel, cel mai bun bucătar a fost desemnată concurenta din echipa lui Sorin Bontea, Florica Boboi. Imediat după finală, reacțiile nu ai întârziat să apară. Printre cei care au avut o reacție după rezultat se numără și Florin Dumitrescu.

Juratul de la Antena 1 a avut și el o concurentă aproape de victorie. Echipa lui Florin Dumitrescu a fost reprezentată pe podium de către Raluca Todea. Premiul cel mare însă nu a ajuns la ea, ci la concurenta din echipa adversă, Florica Boboi.

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu, după ce Florica Boboi a câștigat „Chefi la Cuțite”, sezonul 10

Finala sezonului 10 a fost presărată cu emoție și bucurie, iar atât concurenții cât și jurații au trecut adesea de la agonie la extaz. În final, concurenta din echipa lui Sorin Bontea a fost declarată învingătoare și a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro.

Citește și: Cine este Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezon 10: „Lucram 20 de ore pe zi, ca să facem banii de chirie, de mâncare”

La scurt timp, pe pagina lui de Facebook, Chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj prin care se declară mândru de concurenta lui, Raluca Todea și mulțumește tuturor celor care au făcut parte din acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu. Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală… la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, Raluca! Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar Chefi la cutite!”, a scris Florin Dumitrescu.

Florica Boboi, marea câștigătoare a sezonului 10

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, este originară din Țara Oașului. Este bucătar și organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de opt ani, împreună cu soțul ei. Cei doi formează un cuplu de 21 de ani. Au împreună trei copii cu vârste de 6 luni, 12 ani și 18 ani

Florica a plecat pentru prima dată din România în anul 2002, la Viena. A mers apoi în Italia, ca în final să ajungă la Paris. În Franța a lucrat ca îngrijitoare, asta pentru că nu cunoștea limba franceză. Cu toate acestea, simțea că o atrage bucătăria, dar soțul ei își dorea ca ea să nu mai lucreze în vreun restaurant. „Te angajezi și tu undeva ca o persoană normală, să vii acasă sâmbăta și duminica”, mărturisea Câștigătoarea Chefi la cuțite.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Până în acest moment, Sorin Bontea este juratul care a „oferit” cei mai mulți câștigători de-a lungul sezoanelor „Chefi la cuțite”, mai exact 5. Este urmat de Cătălin Scărlătescu cu 3 victorii și Florin Dumitrescu cu 2.
Citeşte întreaga ştire: Cine este Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezon 10: „Lucram 20 de ore pe zi, ca să facem banii de chirie, de mâncare”

Sursă foto: Facebook / Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter