Cine e Teodor Debu, finalistul lui Denis Roabeș, de la Vocea României 2022. A fost dependent de droguri și alcool în liceu

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 15:46

Vocea României este aproape de final. Vineri seara, talent-showul de la PRO TV va avea un nou câștigător. Printre cei patru concurenți care au ajuns în marea finală a sezonului 10 se numără și Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș de la The Motans.

Teodor Debu de la Vocea României 2022 are o poveste de viață impresionantă. La cei 22 de ani ai săi, tânărul care a ajuns în finala competiției de la PRO TV are multe lucruri de spus și consideră că prin întâmplările care i-au marcat lui viața ar putea inspira și alți oameni.

Cine este Teodor Debu de la Vocea României 2022

Ajuns în București, Teodor Debu, finalistul de la Vocea României, sezonul 10, a fost îndrumat de părinți să urmeze Facultatea de Inginerie.

„Prima dată când am venit în București a fost cu pretextul facultății. Nu prea voiam să fac facultatea, am fost mai mult îndrumat de ai mei să fac Facultatea de Inginerie Mecanică, la Politehnică”, povestea Teodore Debu în prima sa apariție de la Vocea României 2022.

Citește și: Cine este Andra Botez, finalista Irinei Rimes, de la Vocea României 2022: „Sunt mamă și asta e cea mai mare realizare”

Cu toate acestea, tânărul concurent din echipa lui Denis Roabes de la The Motans spune că nu era ceea ce își dorea să facă, așa că s-a îndreptat spre muzică.

„Simțeam că am un suflet de artist și că trebuie să fac artă. Am crescut într-o familie de creștini după Evanghelie, apoi convertiți la Adventism. Mergeam la Biserică constant și am simțit că nu mă regăseam”, a adăugat finalistul de la Vocea României.

Finalistul de la Vocea României 2022, în patima alcoolului și a drogurilor

Povestea din adolescența lui Teodor Debu, finalistul de la Vocea României 2022, este una presărată cu momente care l-au pus la o adevărată încercare. Tânărul mărturisește că în perioada liceului a început să consume alcool și droguri.

„Prin liceu am început să experimentez cu alcool, droguri. Am luat tot mai des și am ajuns destul de rău, la modul că nu mai puteam să mă ridic din pat. Am trecut printr-un iad și muzica mi-a oferit un refugiu. Acum nu mai sufăr de nicio dependență”

Citește și: Ei sunt finaliștii Vocea României 2022. Patru concurenți se luptă pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro

Teodor Debu de la Vocea Rom\âniei spune că există o salvare pentru fiecare. Cel mai important în viață e „să găsești ceva care îți place și să fii pasionat de ea”

Patru concurenți intră în lupta pentru trofeul Vocea României 2022

În finala de vineri, 23 decembrie, 4 concurenți vor lupta pentru a câștiga titlul de Vocea României 2022. Fiecare va încerca să câștige inimile celor din fața micilor ecrane și ulterior să obțină voturile acestora pentru a-și adjudeca victoria.

Andra Botez, Winael Baldus., Teodor Debu și Iulian Nuncă sunt cei patru finaliști care vor da tot ce au mai bun pentru a putea intra la finalul serii în posesia premiului de 100.000 de euro.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter