Premiera America Express 2023. Măsuri de securitate sporite pentru vedete, pe Drumul Aurului

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 12:22

America Express 2023 are premiera pe 15 ianuarie. Emisiunea-concurs în care nouă echipe de vedete vor concura pentru marele premiu va fi difuzată de Antena 1. Drumul Aurului vine la Antena 1 cu o premieră maraton: 4 ediții consecutive în care telespectatorii vor urmări începutul aventurii supreme pe un traseu de peste 7.000 de kilometri.

Cuprins

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30, America Express își dezvăluie primele file dintr-o călătorie încărcată de adrenalină, ce traversează trei state cu o rată a criminalității crescută: Mexic, Guatemala și Columbia.

Când începe America Express 2023. Măsuri de securitate sporite pentru vedete

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu cu totul aparte. Și asta pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Este motivul pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare, iar instructajul primit de concurenți a fost un semnal care a făcut ca emoțiile să atingă cote maxime încă de la începutul cursei America Express 2023.

Citește și: Jean Gavril, despre experiența America Express: „Să ai un pat devenise un lux”

Astfel, coordonatorul de securitate al show-ului le-a împărtășit celor 9 echipe de vedete informațiile esențiale pentru siguranța lor într-o țară precum Mexic, cu o rată ridicată a răpirilor.

”Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați”, au fost câteva dintre indicațiile care au născut reacții pe măsură în rândul concurenților de la America Express 2023.

Cine prezintă America Express – Drumul Aurului

Emisiunea-concurs de la Antena 1, America Express 2023, va fi moderată și în acest sezon de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol încă din sezonul trecut al emisiunii Asia Express.

Soția lui Răzvan Fodor va fi alături de cele nouă echipe de vedete în drumul de peste 7.000 de kilometri. Traseul traversează trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia.

Citește și:  Cătălin Bordea și Nelu Cortea, responsabili cu umorul la America Express: ”Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”

Cu fiecare ediție America Express, telespectatorii vor afla mărturiile de pe traseu ale concurenților, dar și poveștile șocante ale localnicilor întâlniți pe parcurs, care dovedesc cât de util a fost instructajul primit.

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

În noul sezon America Express 2023, nouă echipe de vedete au acceptat să meargă pe Drumul Aurului, acolo unde vor avea parte de probe diverse, dar și de situații limită care le vor testa rezistența.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citește și: Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

În ce zile difuzează Antena 1 emisiunea America Express

Emisiunea America Express – Drumul Aurului va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Unde a fost filmată emisiunea America Express 2023

America Express 2023 reprezintă un traseu de peste 7.000 de kilometri, care se întinde pe teritoriul a trei state americane. Astfel, vedetele vor traversa Mexic, Guatemala și Columbia.

Citește și: Avantajul pe care îl au Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America Express

Ce se întâmplă în spatele camerelor, telespectatorii vor vedea, după fiecăre episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express.

În Marea Finală cele două echipe se vor lupta ca să câștige marele premiu de 30.000 de euro. Prima echipă sosită la obiectivul final devine câștigătoarea.

Sursă fotografii: Antena 1

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter