Leonardo DiCaprio și Kate Winslet i-au salvat viața unei femei

De Unica.ro, pe
Actorii Leonardo DiCaprio (43 ani) și Kate Winslet (42 ani) i-au salvat viața unei tinere mame din Marea Britanie, după ce au ajutat-o să strângă o sumă importantă de bani, pentru un tratament de urgență.

Gemma Nuttall, o tânără mamă din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2013, în timp ce era însărcinată. Tânăra a refuzat atunci chimioterapia pentru a naște în siguranță și a început tratamentul abia după ce a adus-o pe lume pe fiica ei.

La doar un an de la tratamentul pentru cancerul ovarian, când starea ei de sănătate părea că se îmbunătățește, femeia a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier, iar medicii i-au spus că nu va trăi mai mult de 12 luni, dacă nu începe rapid tratamentul.

Citește șiLeonardo DiCaprio și Kate Winslet, o poveste de iubire platonică

Pentru că nici ea, nici familia ei nu își permiteau costisitorul tratament, care depășea 300.000 de lire, apropiații femeii au început o campanie de strângere de fonduri. Așa au aflat Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet de povestea ei și au decis să o ajute împreună, printr-o metodă inedită.

Pentru a face rost de o sumă de bani cât mai mare, ei le-au oferit fanilor posibilitatea de a-i cunoaște și a lua masa împreună. Astfel, în urma unei licitații, DiCaprio și Winslet au ieșit la 3 întâlniri cu diverse persoane, care au donat ulterior sume importante pentru tratamentul Gemmei. Actorii au numit această inițiativă “Întâlniri cu Jack și Rose”, după personajele pe care ei le-au jucat în Titanic.

Astfel, Gemma a avut banii necesari tratamentului și, după doar 5 luni, medicii au declarat-o sănătoasă. “Nu îi pot mulțumi lui Kate suficient. Fără ideea ei, povestea mea ar fi fost total diferită. Nu am crezut că e ceva serios până în ziua în care m-a sunat”, a mărturisit Gemma, pentru tabloidul Daily Mirror.

La rândul său, Kate Winslet a declarat că e foarte fericită pentru că a putut să facă această faptă bună. “Am reușit să strângem o sumă importantă de bani și Gemma e sănătoasă azi. Asta e tot ce contează”.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter