Leo Iorga a învins cancerul. Cum arată artistul acum

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 septembrie 2018, 17:20
Leo Iorga a reușit să învingă cancerul și acum arată foarte bine. Artistul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu șapte ani, iar cu ajutorul medicilor, al tratamentelor complexe și al soției sale a reușit să se vindece complet.

Leo Iorga, în vârstă de 53 de ani, fost solist al trupelor Cargo şi Compact, a fost diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, ulterior artistul trecând printr-o operație la plămâni și una la creier, unde i se descoperise o tumoare. Artistul a mers până în Cuba pentru a face un vaccin care să-i distrugă celulele canceroase, s-a supus chimioterapiei și imunoterapiei, iar astăzi are din nou zâmbetul pe buze.

Leo Iorga

Ca urmare a tratamentului cu citostatice, Leo Iorga slăbise enorm și își pierduse tot părul, însă ultimele fotografii postate de artist pe pagina sa de Facebook demonstrează că și-a revenit și se află într-o condiție fizică foarte bună.

Leo Iorga

Leo Iorga și soția sa, Paula Iorgu, au împlinit pe 16 septembrie 29 de ani căsătorie: „La bine și la greu împreună, legați de Bunul Dumnezeu prin Taina Sfântă a cununiei. Nunta am petrecut-o în Venus la Calypso Night Club unde invitații au avut parte de un program artistic de excepție pentru acea vreme: dansatoare, cântăreți, circari, iluzioniști, formații, colegi de breaslă ai lui Leo. A fost o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți.” – a scris aceasta pe pagina sa de Facebook

Leo Iorga la nunta

Citește și – Iubitul Andreei Marin se mută în România

Citește și – EXCLUSIV Cum se pregătesc Andreea și Cabral Ibacka să devină părinți

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter