Legătura neștiută dintre Cristian Bozgan și Mihaela Rădulescu, prezentatorii emisiunii „Ferma”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 august 2020, 12:59
Cristian Bozgan și Mihaela Rădulescu revin la Pro Tv, în reality-show-ul „Ferma - orăşeni versus săteni”. Cei doi au prezentat și ediția trecută a emisiunii și au făcut echipă de senzație, însă era de așteptat dat fiind că cei doi au o legătură specială.

Cristian Bozgan și Mihaela Rădulescu se cunosc de peste 20 de ani și-i leagă o relație specială. Fratele Mihaelei Rădulescu, Florin, şi soția acestuia, Anca Rădulescu, i-au cununat pe el şi pe soţia lui, Elena Bozgan:„Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei, a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect.” – a transmis durul de la Pro Tv pentru click.ro.

Mihaela Rădulescu, la rândul său, a declarat că este nerăbdătoare să se întoarcă pe platourile de filmare: “Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon. N-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public.

Citește și – Se prelungește divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil”

Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările!”, – a declarat Mihaela Rădulescu, despre „Ferma 2020”.

Citește și – Alin Oprea și soția sa nu se înțeleg în privința divorțului. Cei doi vor ajunge la tribunal. Care este motivul

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter