Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

De Unica.ro, pe

Lavinia Pîrva (37 de ani) este mama unui fiu, Alexandru, în vârstă de 3 ani, din mariajul cu artistul Ștefan Bănică Junior (54 de ani). Recent, solista a făcut noi declarații despre al doilea copil.

Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Întrebată dacă se vede devenind mamă din nou, Lavinia a declarat în emisiunea „Xtra Night Show”: „Nu, pentru că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copiii sunt diferiți ca temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta”.

„Mi-am reînceput activitatea profesională de o lună și sunt neașteptat de bine cu agenda, pentru că am dat drumul la proiectul ăsta cu muzică balcanică. Îl începusem înainte de pandemie, dar am lăsat-o un pic mai ușor, iar acum am revenit în forță. Am avut spectacole și s-a umplut agenda. Nunți, botezuri, cumetrii, pentru că românilor le place să se distreze și noi cântăm muzică balcanică. Gata, am început treaba”, a completat, potrivit Spynews.

„Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc la asta. Mi-este suficient. Văd femei cu doi, trei copii și mă întreb cum reușesc. Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru. (…) Cântă, dansează, e ceva… Se duce la pian, apasă, cântă, e talentat. (…) Nu zicem nimic, deocamdată (n.red.: despre al doilea copil)”, mai spunea solista în decembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Jr., Violeta și Radu

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Lavinia și Ștefan s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria. Alături le-au fost doar câțiva membri ai familiei și cei mai apropiați prieteni. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit și mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt niște locuri extraordinare”, declara Lavinia Pîrva în 2018.

„Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat. Cununia religioasă a fost făcută în România. Am avut și două domnișoare de onoare, prietenele mele. Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter