Lavinia Pîrva, alături de fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum au fost surprinse cele două / Video

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 13:34

Lavinia Pîrva a publicat pe rețelele de socializare imagini de la concertul soțului ei, Ștefan Bănică. Alături de ea a fost surprinsă și Ana Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Cele două par să se înțeleagă de minune.

Lavinia Pîrva a publicat în mediul online un videoclip rar alături de fiica soțului ei, Ștefan Bănică. Cele două s-au aflat în public la concertul artistului, iar din imagini se poate vedea că au o relație foarte bună.

Lavinia Pîrva, alături de Ana Violeta, la concertul lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai solide, dar și mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună un băiețel, Alexandru. Micuțul a venit pe lume în luna mai a anului 2019.

Ștefan Bănică mai are două copii, din relațiile anterioare, pe Radu Ștefan (21 de ani) și pe Ana Violeta (15 ani), fiica Andreei Marin. Relația dintre Lavinia Pîrva și copiii soțului ei pare a fi una deosebită.

„Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia. Mereu am avut o relație mai de… prietenie, adică e bine”, spunea Radu Șefan într-un interviu pentru Antena Stars.

Artista are numai cuvinte de laude la adresa tânărului și a surorii lui. Este convinsă că băiețelul ei va avea numai lucruri bune de învățat de la frații lui.

lavinia pirva, violeta marin banica si stefan banica

„Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, spunea aceasta în urmă cu mai mult timp, potrivit Libertatea.

Citește și: Cum se menține Lavinia Pîrva într-o formă fizică de zile mari: „Am un secret…”

Recent, Lavinia Pîrva a publicat pe rețelele de socializare o filmare în care apare alături de fiica Andreei Marin, Ana Violeta, în timp ce fredonau o melodie, la concertul lui Ștefan Bănică. În imagini, se poate observa că cele două au o relație apropiată și se bucură de timpul petrecut împreună.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum se înțelege Radu Ștefan cu frații lui mai mici, Ana Violeta și Alexandru

Și relația dintre cei trei copii ai lui Ștefan Bănică este una foarte frumoasă. Radu Șefan, băiatul cel mare al artistului, a mărturisit că este foarte apropiat de sora lui, Violeta, și vorbește des cu aceasta. De asemenea, se înțelege bine și cu fratele lui mai mic, Alexandru.

„Cu Violeta mă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii. Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine, el crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ, o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta”, a declarat tânărul pentru Fanatik.

Citește și: Cum i-a dezvăluit Radu Bănică tatălui său, Ștefan Bănică jr., că vrea să fie artist: „Mă ascundeam prin mașină să nu mă audă nimeni” / VIDEO

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Junior și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia au format un cuplu din 2000 până în 2005. După despărțirea de Camelia, în 2006, Ștefan s-a recăsătorit cu Andreea Marin, alături de care are o fiică, Ana Violeta. Fosta pereche s-a separat în 2011.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter