Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva, petrecere superbă la împlinirea vârstei de 4 ani. Ce mare s-a făcut Alexandru! / Foto

De Raluca Vițu, pe

Sărbătoare mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) în acest weekend. Alexandru, fiul său și al Lavieinei Pîrva (38 de ani) a împlinit patru ani.

Așa cum se întâmplă în fiecare an, Ștefan și Lavinia i-au organizat băiatului o petrecere aniversară superbă, cu tematica Disney. Petrecerea a avut în weekend, iar invitați au fost prietenii lui Alexandru, dar și câțiva animatori care i-au distrat pe cei prezenți.

Citeşte şi: Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Mândră foc de familia ei și de cum a ieșit petrecerea, Lavinia Pîrva a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la frumosul eveniment. Lavinia a publicat și o poză cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Deși cei doi nu au arătat chipul băiatului până acum, cântăreața mai publică uneori poze cu băiețelul stând cu spatele la cameră. Și de data aceasta, artista a postat o fotografie în timp ce îl ține pe Alexandru în brațe, însă nu se poate vedea chipul copilului. Cu toate acestea, se poate observa că Alexandru s-a mai înălțat.

Vezi în GALERIA FOTO poze de la petrecerea fiului Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr.

“Dragii mei, astăzi a fost o zi extrem de importanta pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci astăzi Alexandru a avut parte de o petrecere plina de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Citeşte şi: De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simții perfect. O echipa de profesioniști care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari cât și celor mici la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superba pe care probabil puiul nostru nu o vă uita. La mulți ani, minune!” – a transmis Lavinia în dreptul pozelor de la petrecere.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

Lavinia Pîrva nu și-a dorit o bonă pentru a-l îngriji pe Alexandru

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este o mamă cu normă întreagă și și-a crescut băiatul singură și, cum era normal, și cu puțin ajutor din partea mamei ei și a mamei lui Ștefan.. Dar nu s-a gândit niciodată să-și angajeze o bonă. Se pare că Lavinia Pîrva a găsit modalitatea perfectă de a fi și mamă și de a se ocupa și de carieră.

Citeşte și: Lavinia Pîrva, procedură nouă la nivelul feței. „Nu este operație estetică

„Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură.

Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză. (…) Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan. Trece des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție.” – povestea Lavinia Pîrva, în urmă cu câteva săptămâni, la Teo Show.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter