Lavinia Pîrva, prima poză cu burtica de gravidă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 ianuarie 2019, 12:37
Lavinia Pârva și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă. Artista și soțul său, Stefan Bănică, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, și Ștefan Bănică, 51 de ani, sunt împreună de peste șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret. Zilele acestea cei doi se află într-o vacanță luxoasă pe meleaguri exotice, ocazie cu care Lavinia Pîrva s-a filmat plimbându-se pe malul mării și astfel fanii și urmăritorii săi au putut să-i admire burtica de gravidă. Cu toate că artista purta un tricou destul de larg, sarcina a început să devină vizibilă și deja nu mai poate fi ascunsă.

Lavinia Pirva insarcinata

Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului susținut la Sala Palatului în luna decembrie a anului trecut: „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară” 

Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram, captură video – preluare Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter