Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani cu Neftchi Baku, locul doi în ultimul sezon al campionatului din Azerbaidjan, după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova din iunie 2022. Antrenorul a ajuns la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru, care ar urma să-i achite 180.000 de euro pentru rezilierea contractului. Reghe a fost înlocuit de Laszlo Balint.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova.

„Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova. Vreau să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă

Formația din Baku este a 6-a pe care Reghecampf o pregătește în afara țării, după Al-Hilal, Litext, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul prezentării din Azerbaidjan, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Potrivit GSP, antrenorul va avea un salariu de aproape trei ori mai mare decât cel primit la Universitatea Craiova. Astfel, va încasa o sumă de 40.000 de euro pe lună, comparativ cu 15.000 de euro. La Neftchi, Laurențiu va încasa în jurul a 480.000 de euro pe sezon.

Ca antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri, cu un total de 44 de partide în care le-a fost mentor fotbaliștilor lui Mihai Rotaru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter