Fiica lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit azi 25 de ani. Ce s-a întâmplat cu Ana Lisa Cristina

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf este tatăl a trei fii, Luca Reghecampf (21 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Junior Reghecampf (13 ani), din a doua căsnicie cu Anamaria Prodan, și Liam Reghecampf (n.red.: născut pe 19 mai 2022), din actuala relație cu Corina Caciuc.

Fiica lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit azi 25 de ani. Ce s-a întâmplat cu Ana Lisa Cristina

Din primul mariaj, antrenorul a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă. „Un înger din Cartea Vieții mi-a scris nașterea fetiței mele, și șopti când închise cartea: «Prea frumoasă pentru pământ»”, a scris Mariana Pfeiffer în mediul online, în ziua în care fiica ei ar fi împlinit 25 de ani.

„A fost un moment dificil din viața mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana. La vârsta de 8 luni am descoperit că are o problemă la inimioară, avea tetralogia fallot, inima nu se împărțise exact în cămăruțe și a trebuit să o operăm. În perioada aia jucam la Steaua. Am dus-o la Cluj, am operat-o, doctorul ne-a spus că operația a reușit, dar că trebuie lăsată deschisă 24 de ore, așa se face la operația la inimă, să vadă exact cum decurg lucrurile după. Din păcate, n-a reușit. La un an și o lună a fost operația. Așa am pierdut-o”, declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

„După cinci ani de zile a venit Luca. A fost o perioadă grea. După un an de zile am semnat în Germania, Mariana a venit cu mine, și atunci lucrurile au mers mult mai bine”, a completat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt foarte fericit”

Laurențiu încă este căsătorit cu Anamaria Prodan, de care și-a anunțat separarea în vara anului 2021.

„Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu”, a declarat Laurențiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Despre o viitoare căsătorie, Laurențiu a mai declarat: „Urmează, vedem. În momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam. Important e să îmi termin divorțul. Important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”.

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, mai declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter