Mesajul Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a încheiat contractul cu Universitatea Craiova

De Unica.ro, pe

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) în iunie 2022. Părțile au ajuns la un acord, deși cu doar câteva zile înainte Reghecampf declara că va pleca doar dacă îi va fi achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro.

Mesajul Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a încheiat contractul cu Universitatea Craiova

A doua soție a fostului jucător de fotbal, Anamaria Prodan (49 de ani), a reacționat după aflarea veștii. Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

„Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România. Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, și profesional, și personal”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Digi Sport.

„E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit. Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, al familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a încheiat impresara.

În mai 2022, Laurențiu a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc (30 de ani), a născut un fiu, Liam, pe 19 mai. Antrenorul mai are doi fii, Luca Reghecampf (21 de ani), din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Junior Reghecampf (13 ani), din al doilea mariaj cu Anamaria. Din primul mariaj, antrenorul a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova.

„Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova. Vreau să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Reghecampf a preluat Universitatea Craiova în iulie 2021. Echipa a încheiat, cu fostul campion cu FCSB pe banca tehnică, sezonul din Liga 1 pe locul trei și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Totuși, Laurențiu Reghecampf a calificat-o pe Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, grație victoriei din barajul cu FC Botoșani. 25 de victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri a înregistrat Laurențiu Reghecampf pe banca Universității Craiova.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter