Laura Cosoi, goală și însărcinată pe coperta UNICA

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 25 aprilie 2018, 12:33
Laura Cosoi este vedeta de pe coperta revistei Unica, numărul de mai. Actrița s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăznețe, aproape goală, însărcinată la momentul ședinței foto în aproape șapte luni. (Foto: Alex Gâlmeanu/UNICA) 

 

Laura Cosoi va aduce pe lume la începutul verii o fetiță și spune că ar vrea să mai aibă încă unul-doi copii. Laura Cosoi este căsătorită de trei ani cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și spune că este nerăbdătoare să se vadă în ipostaza de mamă.

Însărcinată în șapte luni, Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată aproape goală

laura Cosoi insarcinata Unica Alex Galmeanu

Laurei nu i-a fost ușor la început să vorbească despre sarcină

„Am luat fiecare pas cum a venit. Mie mi-a venit greu să împărtășesc vestea cu lumea, nu pentru că mi-a fost teamă, dar mi s-a părut ceva atât de personal și de intim încât… E un miracol firesc, natural, așa ne-a lăsat Dumnezeu pe lumea asta, să facem copii. Eu sunt o viitoare mamă atipică față de femeile însărcinate din jurul meu, pentru că nu am vorbit numai despre asta, mă simțeam și incomod să vorbesc, să-mi dau cu părerea, am fost destul de rațională. Încet,încet am început să comunic cu ea, cu fetița, și sunt mult mai orientată spre interior decât spre exterior, adică nu mă interesează nici părerile altor femei însărcinate, nu intru pe forumuri, nu mă pozez în fiecare săptămână, nu fac ce fac majoritatea femeilor care așteaptă un copil. Am vrut să mă ascund, să mă înțeleg, să intru în contact cu ea… așa am simțit. Mi-a fost greu să vorbesc despre ea, mi se pare inconfortabil să vorbesc despre sarcină și apoi s-o arăt, simt că e ceva intim și nici nu-mi place să-mi pună oamenii mâna pe burtă, e o chestie foarte ciudată. Nici cu prietenii apropiați nu am fost altfel și, în mod normal, eu nu sunt așa. Pe Cosmin îl las tot timpul, el este privilegiatul“, povestește Laura despre stările ei de femeie însărcinată. Vedeta nu a luat mai deloc în greutate și și-a luat angajamente până aproape de momentul sarcinii, pentru că are o energie debordantă.

laura Cosoi insarcinata Unica Alex Galmeanu

„Nu am pus decât patru kilograme și probabil că mai pun până nasc, dar e firesc, nu ai cum să controlezi asta. Gătesc, dar nu am pofte absolut deloc, am mâncat doar mai mult dulce decât am mâncat în general, dar asta și pentru că am avut o perioadă mai aglome­rată. Urmăresc o singură aplicație  de pe telefon care îmi spune ce face fătul în fiecare săptămână și noutățile care ar putea să apară și tot acolo ți se spune care sunt ingredientele-cheie ale săptămânii, în funcție de ce anume se dezvoltă la făt. În funcție de asta mi-am făcut și un meniu. Oricum, am cam mâncat ce-am simțit, eu nu prea mâncam carne înainte de sarcină și nici acum nu s-a schimbat nimic, îmi place să mănânc brânză, beau apă minerală și câte o prăjitură de casă, gogoși, dar nu exagerez.“

Laura Cosoi, goală și însărcinată pe coperta UNICA

Înainte de naștere își va da licența în actorie, joacă în spectacole de teatru și va lansa o nouă carte de rețete și lifestyle – „Forma gustului“, despre care spune că va fi una necenzurată, cu fotografii și mărturisiri intime.  „E un volum care e și motivațional, care e și o spovadă, e o carte necenzurată din toate punctele de vedere – și aici mă refer și la ilustrațiile în care apar eu, făcute de Alex Gâlmeanu, care ne e și prieten apropiat. Pozele cu mâncarea le-a făcut Cosmin, rețetele în sine sunt foarte bine alese și foarte bine gândite, fiecare rețetă în parte are un mesaj, fiecare poveste pe care am spus-o acolo e încărcată de însemnătate. Am vorbit de lucruri despre care n-am vorbit niciodată cu nimeni – confesiunea despre mine și despre cum am fost eu până în acest moment. M-am deschis 100%.“

 

Citește interviul  integral în Unica de mai, pe piață din 25 aprilie.

 

Citește și – Cum arăta Laura Cosoi în copilarie. Ai crede că este o păpușă

Citește și – Fotografii cu Laura Cosoi în vacanță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter