Cum a petrecut Laura Cosoi Paștele catolic. Imaginea care i-a rămas întipărită în minte

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 14:16

Laura Cosoi a petrecut Paștele catolic acasă, în Capitală. Actrița recunoaște că a revenit cu sufletul în anii copilăriei, când, asemenea Ritei, trăia cu intensitate această perioadă.

În timp ce se pregătește pentru un nou proiect, Laura s-a bucurat de câteva momente magice alături de familie și s-a lăsat impresionată de felul în care fetițele sale simt aceste zile de sărbătoare.

„Am sărbătorit Paștele în familie, acasă”

“Am început repetițiile pentru un proiect nou despre care urmează să vă povestesc în viitorul apropiat, dar acum am prins câteva momente și am trecut cu vederea imaginile surprinse în weekend.

Am sărbătorit Paștele în familie, acasă, la București, alături de prieteni și rude. Îmi dau seama că trec săptămânile, lunile, anii și nu reușim să ne mai așezăm în liniște la “gură sobei” cum se spune. Ei bine, de dată această ne-a ieșit, pentru că vremea a ținut cu noi și am organizat în curte o masă de Sărbătoare. A fost frumos, chiar foarte frumos. S-a lăsat cu foc, acorduri de chitară, depănat amintiri, făcut planuri, privit copiii care zburdau precum iepurașii în iarbă. Să păstrăm în suflet toată viața lumina primită în această seară”, a scris actrița pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Cum arăta Laura Cosoi în copilărie. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale: „Te iubim, dincolo de tot și toate”

Laura Cosoi: „A fost prima slujba de Înviere pentru Rita”

Laura Cosoi s-a bucurat să o vadă pe Rita, care trăia pentru prima oară slujba de Înviere, cum savurează fiecare moment.

„A fost prima slujba de Înviere pentru Rita și mi-a amintit cu atâta drag de cum era această seară pe vremea când eram de vârsta ei. Biserica româno catolică din Iași, procesiunea, drumul până acasă când pazeam lumânarea ca să nu se stingă, oule roșii care ne așteptau pe masa din sufragerie, rugăciune, pianul, familia adunată în jurul lui… azi cam tot așa, 35 de ani distanță, retrăiesc emoțiile că și cum s-ar fi întâmplat ieri. Mulțumesc, Rita bună”, a mai spus Laura Cosoi.

Citeşte și: Laura Cosoi, dezvăluiri despre viața de mămică: „Tot timpul o iau și pe Lara cu mine”

Laura Cosoi: „Cosmin este tătăl perfect”

Laura are o relație specială cu soțul său, Cosmin, pe care îl consideră tatăl ideal. Actrița admite că are lângă ea o persoană specială, care le răsfață pe fete, dar și pe ea.

„Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă. Iar ca tată este absolut implicat.

E foarte atent, e un foarte fin psiholog, știe să le analizeze pe fete, știe ce nevoi au, e un om care se implică mult – se joacă cu ele și fac tot felul de activități, dar le e și ca un profesor, fiindcă le învață să schieze, să meargă cu bicicleta, să înoate. El e un om care ține foarte mult la genul acesta de activități, mergem pe munte, facem o grămadă de chestii, și nu există pentru el să facem ceva fără fete’’, spunea Laura pentru Viva.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter