Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

De Adelina Duinea, pe

„S-a simțit de parcă Pământul a alunecat de pe axa sa. Vezi totul diferit”, a mărturisit Kylie Minogue (52 de ani). Artista a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2005.

Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

„Îmi amintesc când am primit diagnosticul. Lumea încă nu știa. Eram cu fratele și cu iubitul meu de la vremea aceea – eram toți șocați și am mers la o cafenea.

Ospătarul ne-a întrebat: «Hei, cum vă simțiți azi?», iar noi am răspuns robotizat: «Bine, mulțumim». Atunci mi-am dat seama că niciodată nu știi prin ce trece cineva.

Mă gândeam cum ospătarul va vedea știrea și se va gândi: «Oh Dumnezeule, ne-am întâlnit ieri și nici n-am știut/realizat».”

Inițial, artista a fost asigurată că este 100% sănătoasă. Cu toate acestea, trei ani mai târziu, Kylie a dezvăluit că nu fusese corect diagnosticată.

„Ascultați-mă cu atenție. Asta este oportunitatea mea să spun ceva ce nu am spus până acum. Inițial, am fost diagnosticată greșit.

Mesajul meu pentru voi toți este să consultați mai mulți medici. Doar pentru că poartă un halat alb și țin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au și dreptate”, a mai mărturisit.

Kylie Minogue: „Există înainte și după [boală]”

După diagnosticare, solista a fost supusă unei lumpectomii (masectomie parțială) și a urmat ședințele recomandate de chimioterapie. Kylie s-a declarat vindecată în februarie 2006.

„Este o schimbare uriașă. Există înainte și după [boală]. În prezent, cu toate lucrurile care se întâmplă în lume, mulți vorbesc despre noul normal.

Cred că după cancer sau orice altă boală sau orice alt incident care-ți schimbă viața, trebuie să te adaptezi”, a mai spus.

„Viața este o serie de provocări în timpul cărora țintești către cât mai multe momente de fericire. În stagiul acesta al vieții mele, simt că viața este alcătuită din momente.

Când aveți un moment bun, încercați să conștientizați asta. Toate vin către voi oricum, și bune și rele.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Feli și familia ei s-au testat pentru coronavirus: „Suntem în siguranță”

Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Cum arată sora Iuliei Albu, Karin Vochița? Îi seamănă foarte mult!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter