Cum arată mama lui Feli Donose. Cântăreața și-a fotografiat fiica de 4 ani în brațele bunicii

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 16:06

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și a devenit în urmă cu patru ani mama unei fetițe superbe, însă puțini știu cum arată mama lui Feli Donose.

Zilele trecute, fosta concurentă de la „Te Cunosc de Undeva!”, a postat pe InstaStory o imagine în care apare mama ei. Aceasta a fost fotografiată alături de fiica sa, Nora Luna.

Cum arată mama lui Feli Donose. Mesajul artistei pentru fiica ei

Fosta concurentă de la „Vocea României” a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, bucuria fetiței sale atunci când a primit vizita bunicii, mai exact mama lui Feli Donose.

Iubirea lui Feli Donose pentru fiica ei, Nora Luna, este una imensă. Artista a dovedit asta și într-una dintre cele mai recente postări ale sale. Cântăreața a postat o fotografie în care apare alături de cea mică, însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

„În fiecare zi și în tot restul vieții mele o să mă rog să fiu exemplul tău bun de femeie. Te iubesc cum nu am iubit! Voi fi înger pentru cine te iubește. Voi fi demon pentru cine te rănește. Până la sfârșitul tuturor vieților mele. Ești totul pentru mine”, a scris Feli Donose pe Instagram.

Feli Donose și debutul în lumina reflectoarelor

În 2012, Feli a participat la emisiunea-concurs Vocea României. A făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale. Totodată a fost unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Începând cu anul 2014, Feli a hotărât să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul său proiect muzical. În luna octombrie a anului 2014, artista a lansat primul single din cariera sa, „Cine te crezi”.

Citește și: Narcisa Suciu, drama fetei rămasă orfană la 17 ani. Și-a cunoscut soțul pe internet și a fost la un pas de moarte

La finalul anului 2015, Feli a lansat melodia „Creioane colorate”, iar în următorul an piesele „Va urma” și „Timpul”. În anul 2018, cântăreața a participat la selecția națională pentru Eurovision, cu melodia „Bună de iubit”.

Anul acesta, Feli Donose a făcut echipă cu Nicolai în showul transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva!”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter